Willy van der Wind

Willy van der Wind

‘Als niet nu, wanneer dan wel?´

Mijn ambities en alle leuke mensen die op mijn weg kwamen in de omzwervingen naar Rotterdam en Amsterdam leidden er toe dat ik steeds meer interesse kreeg in het waarom van de mens en waarom die doet wat ie doet en waarom ook niet. Ik vind het leuk om complexiteit eenvoudig te maken, impasses te doorbreken en mensen aan zetten tot beweging om vanuit hun essentie te functioneren. Ik hou er van om concreet en daadkrachtig te zijn in mijn aanpak en coaching en vooral ook met de nodige relativering & humor. "Hebben we al gelachen vandaag?". dat is toch een mooie vraag om jezelf iedere dag halverwege te stellen? Mensen die houden van eerlijk, recht door zee en concreet, zijn bij mij vaak aan het goede adres.

Het ontwikkelen van en experimenteren in ons eigen “laboratorium”. We zijn gemotiveerd en voldaan door de resultaten die we zien als mensen verkwikt en verjongd uit onze programma's, plek of coaching tevoorschijn komen.

Vrijwel alle gedrag rondom communicatie, organisaties en relaties fascineert mij. Ik ben ook erg geboeid door yoga & wetenschap over gezondheid en vitaliteit. Als je mij vraagt voor coaching en mediation ben ik eerlijk en direct. Ik hou van eerlijke echtheid. Zo langzamerhand door de wol van het leven steeds meer geverfd, deel ik mijn eigen levenslessen graag met mensen.

Nico Bezuur

Nico Bezuur

´Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. In ons laboratorium van perfectie, zorgen wij ervoor dat het gemiddelde heel hoog is, waardoor je dromen en verlangens jezelf ontstijgen en je talenten optimaal worden benut´.

Aanbod 1

Mijn eerste vak tandarts koos ik op advies van mijn vader vanwege de zekerheid van een goed inkomen en vrijheid als zelfstandig ondernemer. Toen overleed mijn vader op mijn 21ste en heb ik besloten niet meer dan drie dagen vast te werken zodat ik mijn vrije tijd kon gebruiken om te experimenteren en spelen. Ik heb sindsdien veel verschillende rollen gehad en nog steeds.

Direct na mijn studie en het werken als luchtmacht-tandarts ben ik gestart met experimenteren met verschillende organisatie- en delegatiesystemen, zoals in het Jordaanproject van de UVA. In de loop van de tijd heb ik allerlei modellen toegepast, omdat ik hou van verandering en steeds kijk wat het beste past bij de situatie. Ik ben 10 jaar werkzaam geweest als universitair docent en specialist bij de afdeling bijzondere tandheelkunde, waar ik n 1988 ben ik gepromoveerd op het onderzoek 'The Early Recognition of Disorders'. Ik ben oprichter en mede-eigenaar van groepspraktijk Qyom

De aankoop en ontwikkeling van De Hamermolen samen met Ingrid van Rossum, is in 2000 voortgekomen uit het volgen van vele cursussen en trainingen en toenemende vraag naar advieswerk in begeleiding van tandartspraktijken. Daarbij was er de droom om mensen bij hun hoger bewustzijn te brengen, waardoor betere keuzes worden gemaakt en mooiere resultaten worden behaald. Het functioneren als directeur  van een congres- en vergadercentrum op de Veluwe heeft mij vele nieuwe inzichten en lessen geleerd.

Samen met Rolf van Mierlo en Aad van der Helm heb ik Catan -School of Excellence- opgericht voor de Masterclass Tandheelkunde en n een 2 jarig traject vele praktijken en bedrijfseigenaren begeleid op hun pad van persoonlijk en zakelijk meesterschap. Met Rolf schreef ik ook een boek 'De winstgevende tandartspraktijk'. Nu werken we aan een herziene versie.

Daarnaast heb ik Bezuur & Van der Wind - Academie voor Meesterschap opgericht op De Hamermolen, samen met Willy van der Wind. Samen hebben we de vergaderlocatie getransformeerd naar trainings- en retraiteplek. Met mijn maatje Ron Steenkist doe ik regelmatig de clubhouse Tandartsclub. Ik zie mijzelf het liefst als een gamechanger.

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat