High Performance Academy

High Performance Academy

Start 2023! De High Performance Academy is een exclusieve alumniclub voor de eeuwige student. Voor mensen die niets voor lief nemen en altijd blijven leren omdat ze willen groeien én hun omgeving willen laten groeien. Van good to great. De High Performance Academy is...

Lees meer
Essentiële Keuzes

Essentiële Keuzes

Essentiële keuzes voor jonge tandartsen die zich willen laten informeren over wel of geen eigen praktijk, zzp ja of nee, de toekomst van de tandheelkunde, ketenvorming, balans werk en privé.

Lees meer
Business Boost Retraite

Business Boost Retraite

Business Boost Retraite voor optimalisatie van je praktijk of onderneming. Wanneer je jezelf af vraagt hoe nu verder, je wordt benaderd door overnamepartners of je wilt iets anders. Op je weet dat er mogelijkheiden zijn voor bedrijfsoptimalisatie of praktijkoptimalisatie.

Lees meer
Escape Journey

Escape Journey

Escape Journey Paradox van Leiderschap is het logische vervolg op De Doorbraak – Psychologie van Leiderschap. Nu bekend is hoe meesterschap te bereiken vanuit de kern, wordt verder bekeken hoe dit effectief en authentiek in te zetten. In de Beautiful Mind staat het intelligent gebruik van het brein én het hart centraal. From good to great.

Lees meer
Maatwerk

Maatwerk

Met ruim 25 jaar ervaring in het organisatie advies vak, interim management, ondernemerschap en verandermanagement begeleiden we uw team of organisatie naar een volgende stap. Vanuit inhoud waar het kan (op organisatie- en procesvlak) en vanuit proces en cultuur. We...

Lees meer
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat