Buitenhuisje

Buitenhuisje

Op het erf, voormalig oude schuur, gerenoveerd tot exclusief buitenhuisje. Met daarin 2 breakout rooms: Studio & Atelier. Aan het erf gelegen, heerlijk robuuste en stoere ruimte voor breakout of meeting. Relaxte lounge zit, wanneer gewenst ook traditionele vergaderopstelling en kringopstelling. Smart TV met HDMI aansluiting. Weids wegkijken over erf en land en met of zonder opengeslagen deuren. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 12 personen in Studio, tot 8 personen in Atelier, afhankelijk van doel en opstelling.

Faciliteiten: lounge zit,  tafel zit, kringopstelling , flip-over, 1 Smart TV met HDMI (geen VGA mogelijk).

Prijsindicatie*: € 285 

*Als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomst of bij exclusief boeken van de locatie, maken wij een voorstel op maat voor u. 

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This