Buitenhuisje

Op het erf, voormalig oude schuur, gerenoveerd tot exclusief buitenhuisje. Met daarin 2 breakout rooms: Studio & Atelier. Aan het erf gelegen, heerlijk robuuste en stoere ruimte voor breakout of meeting. Relaxte lounge zit, wanneer gewenst ook traditionele vergaderopstelling en kringopstelling. Smart TV met HDMI aansluiting. Weids wegkijken over erf en land en met of zonder opengeslagen deuren. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 12 personen in Studio, tot 8 personen in Atelier, afhankelijk van doel en opstelling.

Faciliteiten: lounge zit,  tafel zit, kringopstelling , flip-over, 1 Smart TV met HDMI (geen VGA mogelijk).

Prijsindicatie*: € 285 

*Als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomst of bij exclusief boeken van de locatie, maken wij een voorstel op maat voor u. 

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Hamermolen-Talk

Nico Bezuur en Willy van der Wind zijn te boeken voor een 'TED-talk' intermezzo of kick-off inspiratie sessie voor uw team of organisatie. Even de neuzen een andere kant op, het brein in de stand van bewustwording, verfrissende nieuwe inzichten: gedachten en ideeen...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This