Buitenhuisje

Buitenhuisje

Op het erf, voormalig oude schuur, gerenoveerd tot exclusief buitenhuisje. Met daarin 2 breakout rooms: Studio & Atelier. Aan het erf gelegen, heerlijk robuuste en stoere ruimte voor breakout of meeting. Relaxte lounge zit, wanneer gewenst ook traditionele vergaderopstelling en kringopstelling. Smart TV met HDMI aansluiting. Weids wegkijken over erf en land en met of zonder opengeslagen deuren. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 12 personen in Studio, tot 8 personen in Atelier, afhankelijk van doel en opstelling.

Faciliteiten: lounge zit,  tafel zit, kringopstelling , flip-over, 1 Smart TV met HDMI (geen VGA mogelijk).

Prijsindicatie*: € 285 

*Als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomst of bij exclusief boeken van de locatie, maken wij een voorstel op maat voor u. 

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
Share This