Als niet nu, wanneer dan wel?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel me

E-mail: info@dehamermolen.nl
Bellen: 055 – 541 40 05  

Laden...
ROUTEBESCHRIJVING:

ROUTEBESCHRIJVING:

U komt uit de richting Amsterdam / Utrecht / Amersfoort

U volgt de A1 richting Apeldoorn. Vervolgens neemt u de afslag 19 Hoenderloo / Apeldoorn. U gaat aan het einde van de afrit linksaf, aan uw rechterhand ziet u Hotel de Cantharel / Van der Valk. Precies tegenover het hotel gaat u linksaf de Van Golsteinlaan in, aan het einde van deze weg gaat u weer links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw rechterhand: Congres & Verblijfcentrum De Hamermolen.

U komt uit de richting Deventer / Hengelo

U volgt de A1 richting Apeldoorn. Vervolgens neemt u de afslag Hoenderloo / Ede Apeldoorn-West. U gaat aan het einde van de afrit rechtsaf, aan uw rechterhand ziet u Hotel de Cantharel / Van der Valk. Precies tegenover het hotel gaat u linksaf de Van Golsteinlaan in, aan het einde van deze weg gaat u weer links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw rechterhand: Congres & Verblijfcentrum De Hamermolen.

U komt uit de richting Zwolle / Arnhem

Via de A50 neemt u vervolgens de A1 richting Amersfoort / Apeldoorn-Zuid / Ede. Vervolgens neemt u de afslag Hoenderloo / Ede / Apeldoorn-West. U gaat aan het einde van de afrit rechtsaf, aan uw rechterhand ziet u Hotel de Cantharel / Van der Valk. Precies tegenover het hotel gaat u linksaf de Van Golsteinlaan in, aan het einde van deze weg gaat u weer links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw rechterhand: Congres & Verblijfcentrum De Hamermolen.

U komt uit de richting Arnhem (alternatief)

Via de A50 neemt u de afslag 22 Hoenderloo / Beekbergen / Apeldoorn-Zuid aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U gaat rechtdoor en volgt de aanwijzing Apeldoorn. Op het eerste kruispunt met stoplichten gaat u linksaf, rechts ziet het restaurant De Smittenberg. U rijdt dan op de Engelanderweg. Vervolgens rijdt u rechtdoor op het moment dat de weg een bocht naar links maakt volgt u het bord Ede / Hoenderloo. Aan het einde van deze weg gaat u linksaf. Dit is de Hoenderloseweg; na ca. 250 meter ziet u aan uw linkerhand: Congres & Verblijfcentrum De Hamermolen.

Wat is het verschil tussen retraite en training?

Doelstelling en vraagstelling: bij een retraite gaat het vooral om het verkrijgen van inzichten door reflectie, gesprekken, delen, stilte en ervaringen, het terugblikken en vooruitkijken. Over het algemeen is een training meer doelgericht met ook concrete leerdoelen die middels een intake vooraf worden vastgesteld binnen de uitgangspunten van de training. Trainingen zijn over algemeen meer ontwikkelgericht en retraites meer inzichtgericht, maar dit is niet echt een harde tweedeling.

Dagritme en dagprogramma: in een retraite zit altijd veel eigen in te vullen tijd voor zelfreflectie en zelfwerkzaamheid. Bij een training zijn er opdrachten en reflectiemomenten om zelf uit te voeren, maar die zijn gerichter en korter. De invulling van de groepsmomenten en coachingsgesprekken is in de retraite meer open en vrij vanuit delen en vragen, bij de training is het meer gestructureerd.

Stijl en werkwijze van de coaches: bij een retraite ogenschijnlijk wat meer afwachtend en actief op basis van gestelde vragen vanuit de groep. Bij een training meer vanuit het vooraf (op basis van doel training en intakes) vastgestelde programma, effectief 'sturend' richting het bereiken van de leerdoelen.

Wat is het verschil tussen de lichte en uitgebreide versies van een individuele retraite?

In de lichte versie volg je je eigen schema en geven wij je een leidraad en een paar momenten voor reflectie en evt extra coachingsgesprekken. In de uitgebreide versie volg je een vast programma met alles erop en eraan. 

Kan ik een werkruimte boeken?

Ja, voor een warkation of een werksessie die we voor jou en je team of partners begeleiden. We doen geen externe verhuur van de ruimtes op dit moment.

Boek een online afspraak voor maatwerk. 

Kan ik een overnachting boeken?

Ja, in combinatie met coaching of een adviesgesprek kun je bij ons voor 2 of meer nachten verblijven. Je volgt een programma of we maken een programma op maat. Neem even contact op voor de mogelijkheden die bij jou passen.

Kan ik een (grote) ruimte te boeken zonder begeleiding?

Dat hebben we heel lang gedaan met veel plezier en nu is het tijd om onze focus te leggen op de inhoud van wat we bieden met onze plek. Op deze website kun je veel informatie vinden en neem vooral contact op om te kijken wat we persoonlijk voor jou en je team of bedrijf kunnen betekenen. 

Kunnen jullie voor mijn organisatie of team maatwerk doen?

Ja zeker, daar hebben we veel ervaring mee. Vooral op het vlak van organisatie advies, veranderingsprocessen en teamontwikkeling. Willy werkt vanuit haar oorsprong als verandermanager, consultant en coach met directies, managementteams en consultants. Nico zijn basis ligt in ondernemerschap, tandheelkunde en coaching.

Bijzonder is bijvoorbeeld een Escape Journey voor het team, de Business Boost Retraite voor management en directies of de Proeverij Groepsdynamiek voor start van een veranderingsproces.

Plan online een afspraak met ons in of mail info@dehamermolen.nl ons om je vraag te overleggen.

Wat doen jullie voor tandartspraktijken?

Veel! We coachen en begeleiden tandartsen met hun beroeps- en bedrijfsmatige keuzes, praktijkhouders met de ontwikkeling van hun praktijk en trainen ook teamleden in praktijkmanagement, communicatie en samenwerking. We hebben mogelijkheden voor interim management en hands on coaching van leiding en het team. We doen individuele masterclasses, mediation en begeleiding bij maatschapsvraagstukken in praktijken.

Bij de profielen van Nico en Willy kun je informatie over hun achtergrond vinden. Beiden zijn jaren actief in de tandheelkunde, Nico via Qyom, Catan en M2 Academy, dus kennen de klappen van de zweep.

Ze zetten zich in voor de inspanningsloze tandartspraktijk

Maatwerk advies en begeleiding doen we steeds meer.

Wat voor praktijkhouders interessant is, is de Business Boost Retraite. Ook is er het programma Essentiele Keuzes. Nieuw is in 2022 de High Performance Academy.

Wat is het verschil tussen de meerdaagse trainingen en retraites?

De thema's en aanpak verschillen afhankelijk van het doel. Op basis van je behoefte, vraag en waar je staat kunnen we het beste bepalen wat goed is. En of je individueel of in een groep aan de slag wilt gaan.

Het Doorbraak Proces en de Escape Joourney Beautiful Mind zijn opeenvolgende programma's. De overige kunnen afzonderlijk van elkaar worden gedaan. Elk programma staat daarin op zichzelf en heeft specifieke doelen en uitkomsten.

We adviseren je graag aan de hand van jouw speciale vraag.

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat