Schermafdruk 2017-06-24 14.38.12

A Beautiful Mind is a joy forever

But…you might need an Escape Journey ?

Het beste van twee werelden. De Escape Journey Beautiful Mind is het logische vervolg op Het Doorbraak Proces. Nu bekend is hoe meesterschap te bereiken vanuit de kern, wordt verder onderzocht hoe dit effectief en authentiek in te zetten. In de Escape Journey Beautiful Mind staat het intelligent gebruik van het brein én het hart centraal. Nu komt het erop aan de inzichten in de praktijk te brengen in bekwaam handelen. From good to great.

Een Beautiful Mind is in staat tot sterk, krachtig en authentiek leiderschap. Het juist & effectief gebruiken van wat in het potentieel en denkvermogen aanwezig is. Vanuit echtheid & waarheid (feiten). Niet harder werken, maar slimmer. Niet alleen, maar samen.

Het resultaat is een concrete verankering van inzichten en inspiratie voor de toekomst. Een zeer heldere richting, op verassende wijze gevonden en duidelijk verwoord. Effectief in bereiken van voldoening op zakelijk en persoonlijk vlak. Blijvende resultaten in leidinggeven, ondernemen, zakelijke keuzes, allerlei relaties en zeer heldere communicatie. Het is een verrassend, mindblowing, onconventioneel en weergaloos programma. Al zeggen we het zelf :-). Je gelooft het pas als je het doet.

In de Escape Journey wordt gewerkt middels uitdagende Escape Rooms (groepsopdrachten) van het eerste naar het hoogste level. Elk level heeft nieuwe uitdagingen en vraagt van je dat je verbeterde kwaliteiten laat zien. Van begin tot einde een avontuur. Tot en met de laatste ultieme uitdaging waarin je bewijst of je het laatste level hebt gehaald.

LET OP: dit is ook als maatwerk voor een directie- of management team te boeken als een Leadership Journey. En als een Team Journey voor praktijken, bedrijven en (project-) teams.

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat