FAQ!

FAQ!

Hoe weet ik wat bij mij past?

Ieder mens die het zichzelf waard vind te groeien kan bij ons iets vinden. Neem contact met ons op als je twijfelt over een individueel of groepsprogramma, dan denken we met je mee. Via contact kan je gemakkelijk een online afspraak inplannen op een tijdstip dat je schikt.

Wat is het verschil tussen de lichte en extended versies van de Retraites?

In de lichte versie volg je je eigen schema en geven wij je vooraf een leidraad en een paar momenten voor reflectie en coachingsgesprekken. In de extended versie volg je een vast programma. 

Kan ik een werkruimte boeken?

 Ja, maar anders dan voorheen: voor “thuiswerk”, ‘small group’, 1-op-1 gesprekken en op basis van zelfverzorging in 1 van de 4 werkruimtes. Bij voorkeur combineren we het met het ‘waarom’ van je gewenste bezoek.

Kan ik alleen een overnachting boeken?

Ja, we hebben 5 2-persoons kamers en 1 2-persoonsbuitenhuisje. Die zijn vanaf 2 overnachtingen met of zonder ontbijt te boeken. Er wordt nog gewerkt aan de site, maar binnenkort is dit rechtstreeks via de site te doen, vooralsnog graag even per e-mail.

Kan ik nog een grote ruimte te boeken?

Ja, in combinatie met de vraag en het doel waarvoor je komt en de bijdrage die wij daarin inhoudelijk kunnen leveren. Het handigste is via contact een online afspraak in te boeken zodat we dat persoonlijk kunnen doornemen met je.

Kan ik even persoonlijk kennismaken?

Ja zeker, reserveer online een afspraak met ons, live, telefonisch of online! Via button contact.

Kunnen jullie voor mijn organisatie of team maatwerk doen?

 Ja zeker, daar hebben we veel ervaring mee. Wij werken met ondernemers, (tandarts-) praktijkeigenaren, directies, managementteams en consultants. Plan gerust online een afspraak met ons in of mail ons om je vraag te overleggen.

Wat doen jullie voor tandartspraktijken?

Nico is de initiatiefnemer en medetrainer geweest van het succesvolle Catan, de grondlegger van bedrijfskunde voor tandartspraktijken vanaf begin 2000. We verzorgen nu individuele en groepsmasterclasses, executive coaching, mediation en begeleiding bij maatschapsvraagstukken & handson teamtrainingen in praktijken. Ook verzorgen we Essentiele Keuzes voor de Jonge Tandarts

Wat is het verschil tussen de meerdaagse programma's?

Het is afhankelijk van je behoefte, vraag en waar je staat. En of je individueel of in een groep aan de slag wilt gaan. Het Doorbraak Proces en de Beautiful Mind zijn opeenvolgende programma’s. De overige kunnen afzonderlijk van elkaar worden gedaan. Elk programma staat daarin op zichzelf en heeft specifieke doelen en uitkomsten. We adviseren je graag aan de hand van jouw speciale vraag.

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
Share This