FAQ!

FAQ!

Hoe weet ik wat bij mij past?

Neem contact met ons op om je vraag door te nemen, dan denken we met je mee. Via contact kan je gemakkelijk een online afspraak inplannen op een tijdstip dat je schikt.

Wat is het verschil tussen de lichte en uitgebreide versies van de individuele retraite?

In de lichte versie volg je je eigen schema en geven wij je een leidraad en een paar momenten voor reflectie en coachingsgesprekken. In de uitgebreide versie volg je een vast programma met alles erop en eraan. 

Kan ik een werkruimte boeken?

 Ja, maar anders dan voorheen. Voor “thuiswerk”, ‘small group’, 1-op-1 gesprekken en op basis van zelfverzorging in 1 van de 4 werkruimtes. Afhankelijk van beschikbaarheid. Bij voorkeur combineren we het met het ‘waarom’ van je gewenste bezoek. Vergaderingen, trainingen en heidagen kunnen we faciliteren met onze inhoudelijke begeleiding. Dan zorgen we ook voor de catering.

Kan ik alleen een overnachting boeken?

Ja, er zijn dagen en weekenden dat we de plek openstellen voor alleen overnachtingen. Kijk voor beschikbaarheid op AirBNB, Bedandbreakfast.nl of Natuurhuisje.nl. We hebben 5 tweepersoons kamers en een buitenhuisje met 2 kamers. Die zijn vanaf 2 overnachtingen te boeken op de opengestelde dagen. Boeken kan per e-mail of via genoemde sites.

Kan ik nog een grote ruimte te boeken?

Ja, in combinatie met de vraag en het doel waarvoor je komt en de bijdrage die wij daarin inhoudelijk kunnen leveren, dus met onze begeleiding. Dan verzorgen we ook de catering. Het handigste is via contact een online afspraak in te boeken zodat we persoonlijk je vraag kunnen doornemen en wat wij daarin kunnen bijdragen.

Kan ik even persoonlijk kennismaken?

Ja zeker, reserveer online een afspraak met ons, live, telefonisch of online! Via button contact.

Kunnen jullie voor mijn organisatie of team maatwerk doen?

 Ja zeker, daar hebben we veel ervaring mee. Vooral op het vlak van organisatie advies, veranderingsprocessen en teamontwikkeling. Wij werken met ondernemers, (tandarts-) praktijkeigenaren, directies, managementteams en consultants. Plan gerust online een afspraak met ons in of mail ons om je vraag te overleggen.

Wat doen jullie voor tandartspraktijken?

Nico is de initiatiefnemer en medetrainer geweest van het succesvolle Catan, de grondlegger van bedrijfskunde voor tandartspraktijken vanaf 2000. We verzorgen nu individuele en groepsmasterclasses, executive coaching, mediation en begeleiding bij maatschapsvraagstukken & handson teamtrainingen in praktijken. Ook verzorgen we Essentiele Keuzes voor de Jonge Tandarts.

Wat is het verschil tussen de meerdaagse programma's en retraites?

De thema’s en aanpak verschillen afhankelijk van het doel. Op basis van je behoefte, vraag en waar je staat kunnen we het beste bepalen wat goed is. En of je individueel of in een groep aan de slag wilt gaan. Het Doorbraak Proces en de Beautiful Mind zijn opeenvolgende programma’s. De overige kunnen afzonderlijk van elkaar worden gedaan. Elk programma staat daarin op zichzelf en heeft specifieke doelen en uitkomsten. We adviseren je graag aan de hand van jouw speciale vraag.

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Een poort op de Hamermolen?

Een poort op de Hamermolen? 'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een...

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...
Share This