Hamermolen Filmcyclus

Zo veel mooie films om te kijken, op te bezinnen en om over te praten. Daarom organiseren wij De Hamermolen filmcyclus met als motto: “Film op De Hamermolen, meer dan een film”

De filmavonden staat in het teken van inspiratie, samenzijn, ontmoeten en dialoog. Ons idee is om maandelijks (met uitsluiting van de zomermaanden) een inspirerende avond met film en gezelligheid te hebben met alleen maar leuke mensen.

De film
De films die we kiezen zijn films met een ‘verhaal’: dat betekent dat het bijzondere documentaires, originele speel- of biografische films kunnen zijn. Het zijn films die op zichzelf al leuk en inspirerend zijn om te zien en tegelijk aanzetten tot nadenken en dialoog.

De inleider
Elke filmavond wordt begeleid en geïntroduceerd door de begeleider van de avond. In de eerste instantie zijn dit Nico, Willy of Suzan. Aan het einde van de film is er gelegenheid tot dialoog en napraten bij de Betonnen Tafel.

De financiele bijdrage
De bijdrage voor deze avond is € 10,- contant. Dit is inclusief twee drankjes. Het is onze wens om het geld wat aan het einde van het seizoen overblijft te doneren aan een goed doel. Het liefst kiezen wij hiervoor een lokaal initiatief, hoe en wat beslissen we aan het einde van het seizoen middels een poll onder iedereen die is geweest.

Data
Kijk bij agenda voor actuele data.

Tijd 
19.30 uur Ontvangst met een drankje bij de Betonnen Tafel op De Hamermolen
19.45 uur Start inleiding en film in Droogzolder of Loods

Aanmelden
Wil je hier bij zijn? Meld je aan via email.

 

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Een poort op de Hamermolen?

Een poort op de Hamermolen? 'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een...

Ultieme teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This