Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven.

Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke en zakelijke geschriften, nadat belemmeringen zijn getransformeerd tot bekrachtigende waarden.

De Hamermolenaren Nico Bezuur en Willy van der Wind geloven in inzicht, richting en resultaat. Hoe meer je ziet, hoe meer je ziet dat er is te zien.

De Academie maakt dan ook gebruik van de kracht van het stromende water van de beek uit het sprengenlandschap en gaat regelmatig op pad naar de bron, het ontstaan van de beek. De bron staat symbool voor de kern van de zaak.

De kristalheldere bron wijst naar nieuwe wegen vol inspiratie, innovatie en creativiteit echter herinnert ons aan zorgzaamheid voor mens en planeet.

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie: een thuisplek voor programma’s en coaching voor persoonlijke en zakelijke groei. Daarbij is het doorontwikkeld tot plek voor retraites, rust & bezinning.

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Ultieme teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This