Leiderschapsretraite De Hamermolen Delightful Life

Een retraiteprogramma  voor authenticiteit, nieuw leiderschap, zingeving, met stilte, rust en bezinning.

Na 13 jaar in Zuid-Frankrijk, in 2019 de succesvolle Delightful Life Leiderschapsretraite op het eigen kuuroord voor ziel en zaligheid “De Hamermolen”.  13 achtereenvolgende jaren waren we blij verrast dat ons allereerste verlangen uit kwam: een programma waar mensen herhaaldelijk terugkomen voor een ‘reset’. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken. 

Omdat de eigen Academie voor Meesterschap nu helemaal is doorontwikkeld tot prachtig retraite en stiltecentrum, gaan we het gewoon dichtbij in eigen land en vooral eigen plek doen. Zelfde formule, maar dan met alles wat ons hier ter beschikking staat, met nog meer mogelijkheden aan gebruik van de exclusieve ruimtes voor unieke opbouw en ervaring. Vitaliteit is een essentie die in voeding en opbouw veel aandacht krijgt.

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis, ga je je als weer helemaal vernieuwd & jong voelen. Met De Hamermolen als toneel voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen. Te midden van  ongerepte natuur bestuderen we bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. Een unieke combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

“De Hamermolen-retraite is voor mij een belangrijke jaarlijkse retraite die ik niet wil missen in mijn drukke agenda. Door het bijzondere programma van Willy van der Wind en Nico Bezuur lukt het om in zeer korte tijd afstand te nemen van de alledaagse drukke agenda van gezin en bedrijf. Door zo los te komen, worden mijn essenties helder. Het creatieve deel van mijn brein krijgt rust en ruimte voor plannen op persoonlijk en zakelijk gebied. Na afloop ervaar ik een enorme boost waardoor de dromen die er zijn, worden omgezet in stappen die ik kan zetten.” – Alexandra Rijkse (praktijkeigenaar, tandarts, moeder, zangeres)

De ervaring van de try out 2019 leidt er toe dat we dit programma elk seizoen gaan aanbieden. Om het voor veel meer mensen en op meer momenten mogelijk te maken.

Data 2020 

  • Voorjaar: Dinsdagavond 10 maart – zaterdagmorgen 14 maart

Details

Op de dinsdagavond kun je arriveren vanaf 19.30 uur. Rond 20.30 hebben we een gezamenlijk moment van kennismaking en aftrap, waarna we om 22.30 afronden. Je overnacht De Hamermolen en alle programma-onderdelen spelen zich af op en rondom De Hamermolen. Zaterdagmorgen voor de lunch ronden we af, uiterlijk 12.00 uur. Afhankelijk van de tijd zorgen we dat je nog iets kunt lunchen of kunt meenemen. De investering voor het programma is € 2.250 (excl. BTW, incl. voorbereiding, intake en verblijf).

Zie hieronder een impressie van Delightful Life editie 2018.

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Ultieme teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This