Een retraiteprogramma  voor authenticiteit, nieuw leiderschap, zingeving, met stilte, rust en bezinning.

Na 13 jaar in Zuid-Frankrijk, in 2019 de succesvolle Delightful Life Leiderschapsretraite op het eigen kuuroord voor ziel en zaligheid “De Hamermolen”.  13 achtereenvolgende jaren waren we blij verrast dat ons allereerste verlangen uit kwam: een programma waar mensen herhaaldelijk terugkomen voor een ‘reset’. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken.

Omdat de eigen Academie voor Meesterschap nu helemaal is doorontwikkeld tot prachtig retraite en stiltecentrum, gaan we het gewoon dichtbij in eigen land en vooral eigen plek doen. Zelfde formule, maar dan met alles wat ons hier ter beschikking staat, met nog meer mogelijkheden aan gebruik van de exclusieve ruimtes voor unieke opbouw en ervaring. Vitaliteit is een essentie die in voeding en opbouw veel aandacht krijgt.

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis, ga je je als weer helemaal vernieuwd & jong voelen. Met De Hamermolen als toneel voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen. Te midden van  ongerepte natuur bestuderen we bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. Een unieke combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

“De Hamermolen-retraite is voor mij een belangrijke jaarlijkse retraite die ik niet wil missen in mijn drukke agenda. Door het bijzondere programma van Willy van der Wind en Nico Bezuur lukt het om in zeer korte tijd afstand te nemen van de alledaagse drukke agenda van gezin en bedrijf. Door zo los te komen, worden mijn essenties helder. Het creatieve deel van mijn brein krijgt rust en ruimte voor plannen op persoonlijk en zakelijk gebied. Na afloop ervaar ik een enorme boost waardoor de dromen die er zijn, worden omgezet in stappen die ik kan zetten.” – Alexandra Rijkse (praktijkeigenaar, tandarts, moeder, zangeres)

De ervaring van de try out leidt er toe dat we dit programma elk seizoen aanbieden. Om het voor veel meer mensen en op meer momenten mogelijk te maken.

Details

Op de dinsdagavond kun je arriveren vanaf 19.30 uur. Rond 20.30 hebben we een gezamenlijk moment van kennismaking en aftrap, waarna we om 22.30 afronden. Je overnacht De Hamermolen en alle programma-onderdelen spelen zich af op en rondom De Hamermolen. Zaterdagmorgen voor de lunch ronden we af, uiterlijk 12.00 uur.

Zie hieronder een impressie van Delightful Life editie 2018.

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat