Lounge

Lounge

Ontvangst van uw gasten, pauzes en voor korte break-outs tussendoor of als aparte ‘subruimte’ / break out bij uw exclusieve huur van de locatie. Ontspannen huiskamer gevoel. Open en gemakkelijk toegankelijk. Instrumenten, uitzicht, doorzicht en boeken ter inspiratie.

Capaciteit: 1 – 20 personen

Faciliteiten: op aanvraag, algemene ruimte, exclusief altijd in combinatie met exclusieve huur van gehele locatie of hoofdgebouw.

Interview Intermediair

Nico bezuur op de cover van van het tijdschrift Intermediair in 2010 Nico vervult meerdere rollen zoals inspirator, docent, life-coach, tandarts, leider, ondernemer en herbergier. Daar is onderzoek naar gedaan over het effect van meerdere rollen in beleven en het...

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This