Nieuw in 2022: High Performance Academy

door | jan 20, 2022 | Video, Nieuws

Al lang zit het in ons brein en hart. Het verlangen en de ambitie om een vorm te vinden voor een denktank van echte strijders voor groei. Er werd ook steeds om gevraagd. En de tijd is er klaar voor dat het nu begint te ontstaan!

De High Performance Academy is voor de eeuwige student. Voor mensen die niets voor lief nemen en altijd blijven leren omdat ze willen groeien. Van good to great. Voor constante en nooit eindigende verbetering. Net omdat je nooit tevreden bent, maar omdat je geniet van pure innovatie. De High Performance Academy is een broedplaats van gelijkgestemden die willen groeien en begrijpen dat je daarvoor een denktank nodig hebt. Het is voor degenen die al eerder een stap hebben gezet.

De High Performance Academy is een mysterieschool voor iedereen die geen genoegen neemt met middelmatigheid. Het is een tribe, een community die elkaar scherp houdt en aanzet tot verbetering. Een groep van mensen die zich omringd met de grootste leermeesters uit allerlei hoeken. Het is het slijpen van de diamant aan alle zijdes. Zie het filmpje Perfecte Innovatie. Lees meer over de Academy op de pagina.

Pure Innovatie 1.618

Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Lees ook:

Proeverij Groepsdynamiek

Proeverij Groepsdynamiek

Leuk en goed werkend concept voor management en directieteams. Voor teams waar het idee is dat er wat is vastgelopen en er heldere blik en zicht processen nodig is. Dit programma wordt op maat aangeboden in een workshop van een dag. Door een proeverij van...

Lees meer
Podcast met Nico Bezuur

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...

Lees meer
Escape Journey – Leiderschap en team test

Escape Journey – Leiderschap en team test

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van meerdere dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Je wordt als team en individu getest in een bijzondere reis met meerdere Escape Rooms en niveaus op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Lees meer
Share This