Academie voor Meesterschap “De Hamermolen” is een trainingscentrum voor mensen die samen met ons bezig zijn met ontwikkeling, perfectie en innovatie of met ons bij elkaar wil komen voor inspiratie en bezinning. Voor trainers, directeuren, ondernemers, leiders, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers en alle teamleden met wie zij werken. Een broedplaats om te werken aan meesterschap op persoonlijk en zakelijk vlak.

Wij, Nico Bezuur & Willy van der Wind, werken samen met leiders aan wezenlijke en duurzame veranderingen die zij willen doorvoeren in hun leven en organisaties. Met leiders die een duidelijke droom of helder doel voor ogen hebben. Hoe mensen mee te krijgen in een verandering, hoe meer te bereiken en wat de hefbomen zijn voor transformatie en groei.

De weg van het nieuwe leiderschap gaat over vakmanschap en meesterschap. Van goed naar nog beter. In niet meer, maar minder tijd. In plaats van alleen, met anderen samen. Van dualiteit naar eenheid. Energiek, overtuigend, maatgevend, charismatisch, moeiteloos en aanstekelijk. De afgelopen jaren met ruim 500 mensen in onze doorbraaktrainingen en in maatwerk in diverse organisaties.

Wat heeft u nodig?

Creëren - Dromen - Lachen - Aanraken - Inspireren - Betekenen - Verbinden

Nieuw in 2023: High Performance Academy

Nieuw in 2023: High Performance Academy

Al lang zit het in ons brein en hart. Het verlangen en de ambitie om een vorm te vinden voor een denktank van echte strijders voor groei. Er werd ook steeds om gevraagd. En de tijd is er klaar voor dat het nu begint te ontstaan! De High Performance Academy is voor de...

Escape Journey – Leiderschap en team test

Escape Journey – Leiderschap en team test

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van meerdere dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Je wordt als team en individu getest in een bijzondere reis met meerdere Escape Rooms en niveaus op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat