Welke energetische beste voeding hoort daarbij?

Welke energetische beste voeding hoort daarbij?

Op onze Hamermolen staat goede energie gevende voeding ten dienste van het doel van de dag. De meeste groepen zijn bij ons in huis bezig met veranderingsprocessen, daarvoor is helderheid en scherpte nodig. Vitaal eten en drinken ondersteunt daarbij.

Op De Hamermolen wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. Het uitgangspunt voor de ingrediënten van onze gerechten is dat deze vegetarisch en veelal van biologische herkomst zijn, zonder kunstmatige toevoegingen en waarbij we zoveel mogelijk met regionale leveranciers werken. Stoer brood, veelal gebaseerd op desem en spelt. Thee en koffie zijn uiteraard fairtrade. Diverse biologische sapjes zijn onderdeel van ons assortiment. Verse gember- en muntthee. 

Verse koffie van onze buren: de lokale ambachtelijke branderij “Blue’s“, uiteraard fair trade en organisch, zorgen zij elke week voor vers gebrande bonen.

Hartige hapjes bij de borrel kunnen worden besteld in diverse soorten en maten. Voor de avondmaaltijd kunt u in aansluiting op uw evenement bij ons terecht voor een fijn 3 gangen seizoens diner (vanaf 12 personen), een verrassend mediterraan tapas – of antipasta buffet of walking dinner (vanaf 20 personen). Mogelijk aangevuld met een goed glas van onze speciaal geselecteerde biologische huiswijn van Henri Bloem Apeldoorn.

Interview Intermediair

Nico bezuur op de cover van van het tijdschrift Intermediair in 2010 Nico vervult meerdere rollen zoals inspirator, docent, life-coach, tandarts, leider, ondernemer en herbergier. Daar is onderzoek naar gedaan over het effect van meerdere rollen in beleven en het...

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This