Prijzen & arrangementen

Prijzen & arrangementen

Als trainings- en evenementenlocatie hebben we nagedacht over wat we willen, wat we hebben, wie we zijn en wat we maximaal en optimaal kunnen bieden.
Wij hebben twee primaire trainingsruimtes (Droogzolder en Loods) die ook voor evenementen ter beschikking staan. Daarnaast hebben we vijf breakout rooms, die als extra (en last minute) ook voor vergaderingen of trainingen te boeken zijn.
Hieronder vind u een overzicht van deze ruimtes en hun mogelijkheden. Wanneer u een aanvraag doet, vragen wij u uw wensen en vragen en vooral het DOEL en de insteek van uw bijeenkomst door te geven. Aan de hand daarvan bekijken we de mogelijkheden en maken wij op maat een aanbieding voor u. Bij het menu rechts onder locatie vind u ook meer afbeeldingen en mogelijkheden per ruimte afzonderlijk.Een boeking bij ons bestaat uit een vaste prijs voor het gebruik van 1 van de trainingsruimtes met daarnaast een arrangementsprijs per persoon voor het aantal personen waarvoor u boekt. Beide vind u hieronder. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW (21% op ruimtes en alcoholische dranken, 9% op eten en non-alcoholische dranken).

De trainingsruimtes 

De Droogzolder

Een ruim en licht uitzicht over het terrein, hoge hanenbalken, speelse, kleurrijke en originele inrichting van Marcel Wanders. Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een lichte, warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich heerlijk kan bewegen.

Capaciteit: 0 – 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk

Prijsindicatie*: € 510

De Loods

Voormalig industrieel monumentale garage, gerenoveerd tot “Loods” van mens en organisatie. De gouden muur daagt uit tot het streven naar goud voor de aanwezigen. Hoge hanenbalken, warme en tegelijk zakelijke inrichting met Gispen. Contact met buiten door de openslaande deuren en dakramen. Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich prima kan bevinden.

      

Capaciteit: tot 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk. Toiletten in het gebouw aanwezig.

Prijsindicatie*: € 510

 

De breakout rooms (en ook voor last minute en kleinere bijeenkomsten en trainingen of coachingsgesprekken)

Het Lab

Voormalig ‘kantoor’, omgedoopt tot “Lab”: vanwege het heerlijke vrije uitzicht naar alle zijden. Licht en met gelegenheid tot ontspannen dialoog op de kleurrijke loungebanken of actieve workshop, kleine vergadering of coaching.  Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

    

Capaciteit: tot 15 personen afhankelijk van doel en opstelling

Faciliteiten: lounge zit, tafel zit, flip-over, smart TV met HDMI/VGA

Prijsindicatie*: € 285

De Bibliotheek

Geheel ontworpen door Piet Hein Eek, omsloten door boeken met oude en nieuwe wijsheid, kunst en inspiratie. Old time favourite voor veel van onze vaste gasten voor 1-op-1 coaching, brainstorm of overleg in klein gezelschap.  Ontspannen zit in de 4 fauteuils of aan 1 van de 8 de luxe stoelen aan de ovalen tafel. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

   

Capaciteit: tot 8 personen, afhankelijk van gebruik en doelstelling ook 10 personen mogelijk

Faciliteiten: lounge zit (4 fauteuils), tafel zit (met 8 stoelen), flip-over, Smart TV HDMI/VGA

Prijsindicatie*: € 285

De Studio

In het nieuwe buitenhuisje, aan het erf gelegen, heerlijk robuuste en stoere ruimte voor breakout of meeting. Relaxte lounge zit, wanneer gewenst ook traditionele vergaderopstelling en kringopstelling. Smart TV met HDMI aansluiting. Weids wegkijken over erf en land en met of zonder opengeslagen deuren. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 15 personen afhankelijk van doel en opstelling

Faciliteiten: lounge zit (bank, krukjes), tafel zit op aanvraag (met 8 stoelen),  kring tot 12 personen, flip-over, Smart TV HDMI (geen VGA koppeling mogelijk).

Prijsindicatie*: € 285 voor 2 dagdelen

Het Atelier

In het buitenhuisje, grenzend aan de Studio, intieme breakout of coachingsruimte. Vrij uitzicht over het erf en de weilanden. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 8 personen afhankelijk van doel en opstelling

Faciliteiten: lounge zit (bank, krukjes), tafel zit op aanvraag (met 8 stoelen),  kring tot 8 personen, flip-over.

Prijsindicatie*: € 150

De Stuurhut

Boven in de Loods. Lekker op jezelf met coaching 1 op 1 of in kleine groep. Afstand en toch dichtbij. Licht en besloten. Met lage zit voor ontspannen gesprek of dialoog en tafel voor kleine meeting. Break-out / subruimte bij trainingen en evenementen.

Capaciteit: tot 6 personen afhankelijk van doel en opstelling

Faciliteiten: lounge zit, tafel zit, flip-over.

Prijsindicatie*: € 150

De Wasserij

De Wasserij is onze industrieel getinte restaurant, annex feestruimte, ontvangstruimte, workshopruimte. Kortom: een zeer lichte en sprankelende ruimte waar alles mogelijk is. De Wasserij is apart te boeken, afhankelijk van de andere boekingen en ook in combinatie met exclusief reserveren van het hoofdgebouw of de hele locatie. Een prachtige plek ook voor uw private dining of borrel na afloop van uw meeting.

Capaciteit: 1 – 125 personen

Faciliteiten: muziek- en geluidsinstallatie, Smart TV op aanvraag

Prijsindicatie: afhankelijk van het soort boeking, tijdstip en aantal personen is de Wasserij apart of als onderdeel van uw meeting te boeken. Alle prijzen hiervoor worden op maat afgegeven. Vraag gerust per email om een voorstel op basis van uw specificatie van doel en aard van uw aanvraag.

De Betonnen Tafel & Lounge

Ontvangst van uw gasten, pauzes en voor korte break-outs tussendoor of als aparte ‘subruimte’ / break out bij uw exclusieve huur van de locatie is de lounge te gebruiken. Ontspannen huiskamer gevoel in een prachtige panorama kamer. Open en gemakkelijk toegankelijk. Instrumenten, uitzicht, doorzicht en boeken ter inspiratie.

De Hamermolen is niet compleet zonder de vermaarde Betonnen Tafel. Op elk moment van de dag een gewaardeerde plek…Van vroeg in de ochtend voor het oppeppende kopje vers gemalen en gezette koffie, in de middag met de verkwikkende thee en biologische sappen en aan het einde van de dag met de nodige hartige hapjes en drankje tot diep in de nacht om de betere gesprekken te voeren in geval van overnachting. Als onze Betonnen Tafel toch eens oren had. En juist daarom zo een vertrouwde plek. Niet apart te huur. Wel een wezenlijk onderdeel van ieders verblijf op De Hamermolen.

      

Capaciteit: 1 – 45 personen

Faciliteiten: op aanvraag

Prijs: algemene ruimtes, exclusief altijd in combinatie met exclusieve huur van gehele locatie of hoofdgebouw.

Arrangementen per persoon

  • 8-uursarrangement (onbeperkt verse koffie en thee, appels, vers bereide gevarieerde lunch met vers brood, hartig beleg, warm hapje, salades, in de middag een bio sap of frisdrank) : € 43,50
  • 4-uurs arrangement (onbeperkt verse koffie en thee, appels, in de middag een bio sap of frisdrank): € 16,75

Gekoppeld aan uw bijeenkomst is het ook mogelijk een diner of ontbijt bij ons te gebruiken:

  • Hamermolen lunch (vers bereide gevarieerde lunch met vers brood, hartig beleg, warm hapje, salades): € 21,75
  • Twee gangen diner (vanaf 12 pers.) : € 41,50
  • Drie gangen diner (vanaf 12 pers.): € 49,50
  • Italiaans-, indisch, tapas of mediterraan 3 gangen dinerbuffet (vanaf 25 pers.): € 49,50
  • Hoofdgerecht met salade (vanaf 12 pers.): € 29,50
  • Buitenkookworkshop (vanaf 15 pers.): € 45,00 (indicatie)
  • Ontbijt, gekoppeld aan overnachting of bijeenkomst: € 15,95

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Ultieme teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...
Share This