Business Boost Retraite – Your Limited Edition

Optimalisatie van praktijk en bedrijf

Het gaat je goed, maar hebt het idee dat het nog beter kan. Je ervaart een dilemma of je komt er niet toe een besluit te nemen doordat je er eens de tijd voor moet hebben er goed over na te denken. Naar een inspanningsloze tandardspraktijk? Wel of niet verkopen aan die keten? Je rendement en kwaliteit optimaliseren voor een ideale overdracht? Het kriebelt van de ideeën, maar concreet kom je nog niet tot een plan? Een nieuw masterplan is nodig: het kán anders!

Klik hier voor onze recente blog over dit onderwerp, waarin we specifiek ingaan op opvolging en vragen die daarbij spelen.

Kortom: het is tijd om stil te staan om vooruit te kunnen gaan. Afstand nemen om dichterbij je dromen en idealen te komen.

“EBITDA als formule heeft mij helderheid gegeven over de handelswaarde vd praktijk. De open communicatie met de andere deelnemers was verfrissend en gaf veel duidelijkheid! Meest effectieve beïnvloeding praktijkwaarde. Financial planning is essentieel om houvast te hebben, heb meteen actie ondernomen. Het persoonlijke gesprek met jullie 2-en en mijn partner erbij was voor ons heel bijzonder en zeer waardevol!”

Je beseft dat tijd aan jezelf en je bedrijf besteden zeer belangrijk is. Juist nu. Het leven en de praktijk zelf zijn je grootste leermeester, als je deze ruwe diamant tenminste weet te slijpen. Je wilt je masterplan herijken of juist ontwikkelen.

Net als ieder mens, doorloopt ook ieder bedrijf samen met zijn eigenaar/leider verschillende levensfasen. Opgaan, blinken, verzinken en dan weer door met nieuwe passende stappen. Wij gaan met jullie kijken waar jullie staan en hoe de doorstart te maken die ervoor zorgt dat jouw persoonlijke verlangens en ambities (weer) synchroon gaan lopen met je zakelijke en professionele bezigheden.

We hebben een bijzonder groeimodel ontworpen (niet onderstaande, dat is illustratief) en daarmee werk je zelf aan je eigen plan. Deze retraite is gericht op jou persoonlijk in jouw bedrijf: waar jij staat en heen wil, met je praktijk of met daar afstand van nemen, met de juiste waarde(-en), is het uitgangspunt. Daar is alle tijd voor, met de groep en op jezelf.

“De vorm is perfect. De inhoud is verassend! Jullie symbiose is inspirerend. En het eten/drinken geweldig goed!”

De Business Boost Retraite is er omdat je zin hebt in een echte groeisprong voor jezelf met je praktijk of eigen bedrijf op o.a. je inspiratie, dromen, idealen, leiderschap, communicatie, coachingstechnieken, team of imago van je praktijk of onderneming. In deze retraite ga je zelf, met ons en met de andere deelnemers reflecteren op je vragen, op basis van de concrete input die je vooraf hebt aangeleverd (zoals cijfers en businessplan). Er is een kleine groep van 4 – 6 deelnemers. Het doel is jouw Limited Edition te laten blinken.

Business Boost Retraite - Your Limited Edition 1

Het doorbreken van tredmolens, degradatie, sleur en voorkomen van vroegtijdig doodsgereutel en het komen tot nieuwe creaties (persoonlijk en/of zakelijk): zaken waarop je reflecteert in deze Business Boost Retraite.

“Ik ben zeer tevreden! De BBR heeft me op een andere manier van denken gezet voor de komende 10 jaar. Enorme energie boost om plannen uit te werken “

Reflecteren doen we met feedback, confrontatie en coaching. Fact-based, maar ook op basis van logos – pathos – ethos. Hoofd, hart, lichaam en handelen congruent laten zijn. Er zijn momenten van actie, beweging, maar ook rust, bezinning, creativiteit en inspiratie uit onverwachte hoeken. Zodat je met je eigen wijsheid en Limited Edition in contact komt.

Wat krijg je concreet?

  • Modellen en zienswijzen ter inspiratie en handreikingen voor zelfonderzoek en reflectie op je vragen.
  • Tijd en ruimte om zelf echt aan het werk te gaan en hierop adviezen en reflectie te krijgen.
  • Reflectie vanuit de coaches en deelnemers op je resultaten (aangeleverde input in vorm van bedrijfsresultaten en business plan), gedrag en overwegingen, ook gedurende de retraite.
  • Volledig verzorgd verblijf met uitgebalanceerd dagprogramma

“Ik ben zeer enthousiast over de gepassioneerde en ook heldere down-to-earth benadering van Nico en Willy. Ik kan nog net op tijd mijn toekomst een beter passende wending geven.”

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 6 - 9 december 2023

Als je dagdroomt over nieuwe mogelijkheden dan heb je misschien ook even tijd om te luisteren naar deze video.
Praktische informatie
Het programma is van woensdagavond 20.00 tot zaterdagmorgen 12.30 uur. Vooraf is er een intake en na 4 weken een coachingsgesprek.
Het verblijf is op De Hamermolen, waar je overnacht en een werkruimte krijgt.

 

LET OP: Deze Business Boost Retraite is ook individueel op maat voor je praktijk <https://dehamermolen.nl/project/participatie-retraite/> te boeken en voor leiders buiten de tandheelkunde. Dan plannen we in overleg een datum. Maak een afspraak om dit met ons door te nemen.

Wezenlijke keuzes passend bij je identiteit

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Hamermolen -“TED” -Talk

Nico Bezuur en Willy van der Wind zijn te boeken voor een 'TED-talk' intermezzo of kick-off inspiratie sessie voor uw team of organisatie. Even de neuzen een andere kant op, het brein in de stand van bewustwording, verfrissende nieuwe inzichten: gedachten en ideeën...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat