Delightful Life

“De Delightful Life-retraite is voor mij een belangrijke jaarlijkse retraite die ik niet wil missen in mijn drukke agenda. Door het bijzondere programma van Willy van der Wind en Nico Bezuur lukt het om in zeer korte tijd afstand te nemen van de alledaagse drukke agenda van gezin en bedrijf. Door zo los te komen, worden mijn essenties helder. Het creatieve deel van mijn brein krijgt rust en ruimte voor plannen op persoonlijk en zakelijk gebied. Na afloop ervaar ik een enorme boost waardoor de dromen die er zijn, worden omgezet in stappen die ik kan zetten.”

Alexandra Rijkse (praktijkeigenaar, tandarts, moeder, zangeres)

Na 13 jaar in Zuid-Frankrijk, sinds 2019 de succesvolle Delightful Life Leiderschapsretraite op kuuroord voor ziel en zaligheid De Hamermolen, omdat dit nu helemaal is doorontwikkeld tot retraite- en stilteplek. Zelfde formule, met eigenlijk nog meer mogelijkheden door het gebruik van de exclusieve ruimtes en uiteraard de natuur. Een podium voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen. 

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis, ga je je als weer helemaal vernieuwd & jong voelen. Te midden van  ongerepte natuur bestuderen we mysteriescholen, bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. Een combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern weer leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

Delightful Life is een retraite waar mensen herhaaldelijk terugkomen voor een ‘reset’. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken. De belangrijkste kenmerken zijn: uitgebalanceerd dagritme, vitale vegetarische voeding, reiniging van brein en lichaam, veel stilte, muziek, reflectie, creativiteit en natuur.

Wat krijg je concreet?

  • Modellen en zienswijzen ter inspiratie en handreikingen voor zelfonderzoek en reflectie op je vragen.
  • Tijd en ruimte om zelf echt aan het werk te gaan en hierop adviezen en reflectie te krijgen.
  • Reflectie vanuit de coaches en deelnemers op je resultaten (aangeleverde input in vorm van bedrijfsresultaten en business plan), gedrag en overwegingen, ook gedurende de retraite.
  • Volledig verzorgd verblijf met uitgebalanceerd dagprogramma (incl. momenten van ontspanning, yoga, meditatie, sauna)
Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 21 - 26 juni 2022

Hierboven een impressie van Delightful Life editie 2018 (toen nog in Frankrijk).
Praktische informatie
De Delightful Life Retraite is van dinsdagavond tot zaterdagmorgen. Op de dinsdagavond kun je arriveren vanaf 19.30 uur. Je verblijf op De Hamermolen is volledig verzorgd. Zaterdagmorgen voor de lunch ronden we af.

Een ode aan leven in verwondering

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Interview Nico Bezuur

https://issuu.com/frankecommunications/docs/interview-nico-bezuur--bedrijfsstrateeg-en-motivat

Teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...
Share This