Delightful Life

Reset voor verwondering

“De Delightful Life-retraite is voor mij een belangrijke jaarlijkse retraite die ik niet wil missen in mijn drukke agenda. Door het bijzondere programma van Willy van der Wind en Nico Bezuur lukt het om in zeer korte tijd afstand te nemen van de alledaagse drukke agenda van gezin en bedrijf. Door zo los te komen, worden mijn essenties helder. Het creatieve deel van mijn brein krijgt rust en ruimte voor plannen op persoonlijk en zakelijk gebied. Na afloop ervaar ik een enorme boost waardoor de dromen die er zijn, worden omgezet in stappen die ik kan zetten.”

Alexandra Rijkse (praktijkeigenaar, tandarts, moeder, zangeres)

Al jarenlang is de Delightful Life de succesvolle Leiderschapsretraite van Bezuur & Van der Wind. Op De Hamermolen bieden zij door deze retraite een podium voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen. 

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis, ga je je als weer helemaal vernieuwd & jong voelen. Te midden van  ongerepte natuur bestuderen we mysteriescholen, bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. Een combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern weer leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

Delightful Life is een retraite waar mensen herhaaldelijk terugkomen voor een ‘reset’. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken. De belangrijkste kenmerken zijn: uitgebalanceerd dagritme, vitale vegetarische voeding, reiniging van brein en lichaam, veel stilte, muziek, reflectie, creativiteit en natuur.

De winter en speciaal de maand december is bij uitstek geschikt om naar binnen te keren. Terug te kijken en vooruit te zien. Daarom nu voor het eerst een winter editie in januari, om de terugblik te integreren met de frisse moed die de januari maand met zich mee brengt.

Wat krijg je concreet?

  • Modellen en zienswijzen ter inspiratie en handreikingen voor zelfonderzoek en reflectie op je vragen.
  • Tijd en ruimte voor stilte, rust, zelfonderzoek, ontspanning, wandeling in het bos, sauna, massage, creatief bezig zijn.
  • Reflectie vanuit de coaches en deelnemers op je vragen, datgene wat je deelt, je aanwezigheid en overwegingen,.
  • Volledig verzorgd verblijf met uitgebalanceerd dagprogramma (incl. momenten van ontspanning, yoga, meditatie, sauna)
Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 4- 8 juli 2023

Hierboven een impressie van Delightful Life editie 2018 (Frankrijk).
Praktische informatie
De Delightful Life Wintereditie is van vrijdagavond tot dinsdagmorgen. Op de vrijdagavond kun je arriveren om 19.30 uur. Je verblijf op De Hamermolen is volledig verzorgd. Dinsdagmorgen voor de lunch ronden we af.

Een ode aan leven in verwondering

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Action without focus drains fulfillment

Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag kan een boeiende verschuiving van het...

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat