Escape Journey

De Paradox van Leiderschap

De Escape Journey – Paradox van Leiderschap is het logische vervolg op Het Doorbraak Proces. Vanuit de Psychologie van Leiderschap gaan we een stap verder en onderzoeken we de Paradox van Leiderschap. Nu bekend is hoe meesterschap te bereiken vanuit de kern, wordt verder onderzocht hoe dit verder effectief en authentiek in te zetten. In de Escape Journey – Beautiful Mind staat het intelligent gebruik van het brein én het hart centraal. Je bent immers de paradoxen tegen gekomen. Nu komt het erop aan de inzichten nog beter in de praktijk te brengen in bekwaam handelen. Je weet dat je voor sterk leiderschap de diamant moet blijven slijpen. From good to great.

Een Beautiful Mind weet hoe om te gaan met paradoxen en is in staat tot sterk, krachtig en authentiek leiderschap. Het juist & effectief gebruiken van wat in het potentieel en denkvermogen aanwezig is. Vanuit echtheid & waarheid (feiten). Niet harder werken, maar slimmer. Niet alleen, maar samen.

Het resultaat is een concrete verankering van inzichten en inspiratie voor de toekomst. Een zeer heldere richting, op verassende wijze gevonden en duidelijk verwoord. Effectief in bereiken van voldoening op zakelijk en persoonlijk vlak. Blijvende resultaten in leidinggeven, ondernemen, zakelijke keuzes, allerlei relaties en zeer heldere communicatie. Het is een verrassend, mindblowing, onconventioneel en weergaloos programma. 

In de Escape Journey wordt gewerkt middels uitdagende Escape Rooms (groepsopdrachten) van het eerste naar het hoogste level. Elk level heeft nieuwe uitdagingen en vraagt van je dat je verbeterde kwaliteiten laat zien. Van begin tot einde een avontuur. Op het laatst wordt je ultiem getest in je congruentie en contract met jouw koan – schijnbaar onmogelijke opdracht.

Wat je krijgt:

  • diepgaande inzichten in de finesses van drijfveren, invloed en groepsdynamiek
  • kennis van en inzicht in de ongeschreven regels, systemisch kijken en ontwikkelen van mensen
  • een boost van je authentieke kracht en leiderschap
  • heldere, confronterende en opbouwende feedback
  • een nieuwe blik op mogelijkheden in je eigen rol, bedrijf en toekomst
  • de geheimen van high performance habits

N.B. dit format, Een Escape Journey met Escape Rooms met leerzame opdrachten, is ook als maatwerk voor een directie- of management team te boeken als een Leadership Journey en als een Team Journey voor praktijken, bedrijven en (project-) teams.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: april 2024

Praktische informatie

Escape Journey – Paradox van Leiderschap is van dinsdagavond 20.00 uur tot zaterdagmiddag rond het middaguur.

´The more you see, the more you see there is to see´

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!

Proeverij Groepsdynamiek

Leuk en goed werkend concept voor management en directieteams. Voor teams waar het idee is dat er wat is vastgelopen en er heldere blik en zicht processen nodig is. Dit programma wordt op maat aangeboden in een workshop van een dag. Door een proeverij van...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat