Exclusieve Leiderschapsretraite

Als top-executive, praktijkeigenaar, medisch specialist, kunstenaar, ambachtsman, ouder of bekende nederlander wil je er even helemaal uit. Je hebt bijvoorbeeld een belangrijk besluit te nemen, over je onderneming, relatie of loopbaan, waarbij je niet over 1 nacht ijs gaat en waarbij je een onafhankelijke vertrouwenspersoon nodig hebt. Mogelijk ervaar je een conflict met je mede-eigenaar of binnen de maatschap, waar je in vast loopt en een doorbraak zoekt. Of je hebt een vraag liggen voor overname van je praktijk of een andere vraag voor opvolging bijvoorbeeld binnen je tandartspraktijk of familiebedrijf.

Door de waan van de dag kom je niet toe om de wijsheid aan te boren die je al in je hebt met al je ervaring en kennis. Ook mis je een klankbord daarin. Iemand die op niveau zowel zakelijk als persoonlijk met doorleefde ervaring met je kan sparren. Je hebt daarbij geen behoefte aan pottenkijkers. Discretie is namelijk essentieel. Intelligente vragen. Heldere reflectie. Hoog niveau van schakelen.

De Hamermolen als kuuroord voor ziel en zaligheid is een perfecte plek om je eens even helemaal terug te trekken uit je dagelijkse leven, om hiermee een omkering in denken en doen te verkrijgen, rust en / of stilte te vinden of helderheid. En van hieruit bevrijdende keuzes te maken of geheel tot rust te komen. Bezuur & Van der Wind zijn ervaren en doortastend. Nemen geen blad voor de mond en deinzen voor geen thema terug.

Je verblijft 3 of 5 dagen op Academie voor Meesterschap – De Hamermolen, geheel verzorgd of op basis van zelfverzorging. Plan online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: op afspraak

Stil staan om vooruit te gaan

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Interview Intermediair

Nico Bezuur op de cover van van het tijdschrift Intermediair. Nico vervult meerdere rollen zoals docent, life-coach, tandarts, leider, ondernemer en herbergier. Daar is onderzoek naar gedaan over het effect van meerdere rollen in beleven en het effect daarvan. Lees...

Het voortbestaan van je onderneming

David Attenborough lanceert op zijn 93e een nieuwe grootscheepse documentaire, waarvan hij zelf zegt dat het misschien wel zijn belangrijkste werk ooit is. Recent heeft hij op zijn 96e zijn laatste serie op locatie gemaakt (volgens de pers althans, volgens zijn...

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat