Exclusieve Retraite

Je wilt er even helemaal uit. Je hebt iets te verwerken, op te ruimen of bijvoorbeeld een belangrijk besluit te nemen, waarbij je niet over 1 nacht ijs gaat en waarbij je een onafhankelijke vertrouwenspersoon nodig hebt. Door de waan van de dag kom je niet toe om de wijsheid aan te boren die je al in je hebt met al je ervaring en kennis. Ook mis je een klankbord daarin. Iemand die op niveau zowel zakelijk als persoonlijk met doorleefde ervaring kan sparren met je. Intelligente vragen. Heldere reflectie. Hoog niveau van schakelen.

De Hamermolen als kuuroord voor ziel en zaligheid is een fijne plek om je eens even helemaal terug te trekken uit je dagelijkse leven, om hiermee een omkering in denken en doen te verkrijgen, rust en / of stilte te vinden of helderheid. En van hieruit bevrijdende keuzes te maken, voor zover nodig.

Je komt in het ritme van De Hamermolen, met Miracle Morning, yoga, meditatie, natuur, stilte, bezinning, werken aan je droom of wanneer je wilt meewerken of deelnemen aan programma’s. Mooie verdiepende gesprekken met je coach. Vitale voeding, beweging. En alle tijd voor eigen bezinning of creatie.

We bespreken op basis van jouw vraag de mogelijkheden, duur en invulling.

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum:

No gallery template found!

Stil staan om vooruit te gaan

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...
Share This