Hamermolen Detox

Een Hamermolen Detox is een onderdompeling in een serene, pure en natuurlijke omgeving, met onthouding van digitale input. Detoxen is letterlijk het reinigen van het lichaam en op de Hamermolen ook van de geest. Bij ons kun je ook aanknopingspunten vinden om dat structureel te gaan doen, vanuit voor jezelf bevrijdende inzichten voorbij aan het rationele weten.

We kijken wat voor jou de aanleiding is om een Hamermolen Detox te doen en bieden je de omgeving, voeding en een dagritme om tot rust in je hoofd, stilte, aandacht, focus en bezinning te komen. Je krijgt de ruimte om in je eigen retraite je patronen te gaan doorgronden, waarvan jij hebt ervaren dat ze beperkend voor je zijn . Zodat het niet bij een leuke retraite op de Veluwe blijft, waarvan je verkwikt terug komt, maar waardoor je blijvende inzichten hebt en nieuw gedrag in je eigen omgeving kunt creeëren.

Je Hamermolen Detox is individueel, maar kun je ook met andere mensen samen doen in een groep of als er meerdere mensen tegelijk zijn bij ons. WIj zorgen altijd voor ruimte voor iedereen. Er is een lichte variant (veel verzorg je zelf, wij geven wat kaders) en een extended version (wij geven de richtlijnen en ook zorgen we voor alle f&b). We stemmen dit met je af in maatwerk.

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: in overleg
No gallery template found!

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Interview Intermediair

Nico Bezuur op de cover van van het tijdschrift Intermediair. Nico vervult meerdere rollen zoals docent, life-coach, tandarts, leider, ondernemer en herbergier. Daar is onderzoek naar gedaan over het effect van meerdere rollen in beleven en het effect daarvan. Lees...
Share This