Hamermolen Detox

Vitaal in brein en lijf

Een Hamermolen Detox is een onderdompeling in een serene, pure en natuurlijke omgeving, met onthouding van digitale input. Detoxen is letterlijk het reinigen van het lichaam en op de Hamermolen ook van de geest. Bij ons kun je ook aanknopingspunten vinden om dat structureel te gaan doen, vanuit voor jezelf bevrijdende inzichten voorbij aan het rationele weten.

We kijken wat voor jou de aanleiding is om een Hamermolen Detox te doen en bieden je de omgeving, voeding en een dagritme om tot rust in je hoofd, stilte, aandacht, focus en bezinning te komen. Je krijgt de ruimte om in je eigen retraite je patronen te gaan doorgronden, waarvan jij hebt ervaren dat ze beperkend voor je zijn . Zodat het niet bij een leuke retraite op de Veluwe blijft, waarvan je verkwikt terug komt, maar waardoor je blijvende inzichten hebt en nieuw gedrag in je eigen omgeving kunt creeëren.

Je Hamermolen Detox is individueel, maar kun je ook met andere mensen samen doen in een groep of als er meerdere mensen tegelijk zijn bij ons. WIj zorgen altijd voor ruimte voor iedereen.

Praktisch:

Er is een lichte variant (veel verzorg je zelf, wij geven wat kaders) en een extended version (wij geven de richtlijnen en ook zorgen we voor alle f&b). We stemmen dit met je af in maatwerk.

Je verblijft naar keuze 3 of 5 dagen op De Hamermolen.

Extra opties (apart bij te boeken): gebruik van sauna, energetische, sport- of hotstone massage, ijsbad, boksclinic, actieve meditaties, coachingsgesprek.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 27 - 31 maart 2023

In stilte ontstaat ruimte

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!

Hamermolen -“TED” -Talk

Nico Bezuur en Willy van der Wind zijn te boeken voor een 'TED-talk' intermezzo of kick-off inspiratie sessie voor uw team of organisatie. Even de neuzen een andere kant op, het brein in de stand van bewustwording, verfrissende nieuwe inzichten: gedachten en ideeën...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat