(No) Escape Workation

5 dagen die je leven veranderen

Je dagelijkse routine doorbreken, uit je comfortzone stappen, je grenzen verleggen. En dan jezelf verrassen met een totaal doordacht ritme, van jezelf en anderen leren en je productiviteit ook nog verhogen. Jezelf voeden met het beste voedsel voor je lijf en je brein en je na een week maximaal vitaal voelen. Tegelijkertijd heb je gewerkt aan je bucketlist van dit jaar, de eindsprint, start of doorstart van een project waar je al langer mee loopt te zeulen en orde hebt gebracht in je chaos.

Het beste van een retraite en een helweek

In de No Escape Workation combineren we het beste van een vakantie, retraite en een Helweek. Hierdoor is het mogelijk in een week meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je vind de focus om aan dat project te werken, je komt tot nieuwe ideeën en krijgt dingen gedaan. De rust om door te werken, de inspiratie voor nieuwe ideeën én de spiegel om te kijken naar wat voor jou wel en niet werkt.

Wat we gaan doen is met een kleine groep in een vast dagritme aan de slag. Aangezien het gaat om verantwoordelijkheid, bepaal je ook zelf of en aan welke sessies je mee doet. De onderdelen zijn dus facultatief. Vooraf bespreken we wat je doelen hierin zijn. Vanaf dat punt is het No Escape.

Het werk Je neemt je eigen ‘werk’ mee en dat kan voor iedereen anders zijn. Je werkt in je eigen ‘bubbel’ en wordt niet afgeleid door de dingen die je normaal op je werkplek of thuis hebt. Het ‘werk’ kan ook zijn niks doen en zelfstudie of zelfreflectie.

De leerervaringen Door met gelijkgestemden te refelcteren op je dag, mede naar aanleiding  van je doelen, de daily standup, de Q&A en de spiegel van de coaches, krijg je beter zicht op je eigen zijn, focus en overtuigingen. Het is daarmee extreem hands on.

De ontspanning Door de sport, yoga en het avondprogramma krijg je voldoende mogelijkheden om je brein leeg te maken en te ontspannen. Zodat je je aan het einde van de week vitaal voelt en compleet opgeladen. De sport bestaat uit boksen, kracht- en conditietraining binnen en buiten (bootcamp). Er wordt met ieder niveau rekening gehouden, terwijl de grenzen worden opgezocht, daar waar de groei zit.

Thema’s voor de Q&A

  • Gewoontes (waar loop je tegen aan?)
  • Modus & focus (hoe blijf je gericht bezig?)
  • Time management (wat zijn de essenties voor keuzes?)
  • Comfort zone (welke grenzen zijn er om te verleggen?)
  • Mindset (belemmerende & bekrachtigende overtuigingen)

No Escape Coaches Willy van der Wind en Ralf de Baard

Verblijf De Hamermolen in een 1 persoonskamer en hier wordt ook een werkruimte ter beschikking gesteld. Er is uitgebalanceerde gezonde voeding.

Aantal: maximaal 7 deelnemers, minimaal 4.

Ontdek de beste versie van jezelf

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 13 - 18 feb 2022

Het dagritme ziet er tussen 6.00 uur en 22.00 uur ongeveer zo uit:
Sport & yoga
Ontbijt & daily standup
Werken
Q&A sessie
Lunch
Werken
Sport, yoga & sauna
Diner
Reflectie en avondprogramma
No gallery template found!

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Proeverij Groepsdynamiek

Leuk en goed werkend concept voor management en directieteams. Voor teams waar het idee is dat er wat is vastgelopen en er heldere blik en zicht processen nodig is. Dit programma wordt op maat aangeboden in een workshop van een dag. Door een proeverij van...

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!
Share This