(No) Escape Workation

Retraite & Helweek: De Hamermolen Workation

Perfecte combinatie van retraite en helweek:

De Hamermolen No Escape Workation

Je dagelijkse routine doorbreken, uit je comfortzone stappen, je grenzen verleggen. En dan jezelf verrassen met een totaal doordacht ritme, van jezelf en anderen leren en je productiviteit ook nog verhogen. Jezelf voeden met het beste voedsel voor je lijf en je brein en je na een week maximaal vitaal voelen. Tegelijkertijd heb je gewerkt aan je actielijst, project of boek: de eindsprint, start of doorstart van iets waar je al langer mee loopt te zeulen en orde hebt gebracht in je chaos.

In de No Escape Workation combineren we het beste van een vakantie, retraite en een Helweek. Hierdoor is het mogelijk in een week meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je vind de focus om aan dat project te werken, je komt tot nieuwe ideeën en krijgt dingen gedaan. De rust om door te werken, de inspiratie voor nieuwe ideeën én de spiegel om te kijken naar wat voor jou wel en niet werkt.

Wat we gaan doen is met een kleine groep in een vast dagritme aan de slag. Aangezien het gaat om verantwoordelijkheid, bepaal je ook zelf of en aan welke sessies je mee doet. De onderdelen zijn dus facultatief. Vooraf bespreken we wat je doelen hierin zijn. Vanaf dat punt is het No Escape.

Wil je helemaal niks? Of alleen coaching en het retraite gevoel door de yoga en meditatiesessies? Dan kan dat ook in dezelfde week. Wij zorgen dat alles op elkaar is afgestemd.

Het werk Je neemt je eigen ‘werk’ mee en dat kan voor iedereen anders zijn. Je werkt in je eigen ‘bubbel’ en wordt niet afgeleid door de dingen die je normaal op je werkplek of thuis hebt. Het ‘werk’ kan ook zijn niks doen en zelfstudie of zelfreflectie.

De leerervaringen Door met gelijkgestemden te refelcteren op je dag, mede naar aanleiding  van je doelen, de daily standup, de Q&A en de spiegel van de coaches, krijg je beter zicht op je eigen zijn, focus en overtuigingen. Het is daarmee extreem hands on. Desgewenst reflecteer je alleen met een coach. Of helemaal niet. Dit pakket is totaal maatwerk.

De ontspanning Door de sport, yoga en het avondprogramma krijg je voldoende mogelijkheden om je brein leeg te maken en te ontspannen. Zodat je je aan het einde van de week vitaal voelt en compleet opgeladen. De sport bestaat uit boksen, kracht- en conditietraining binnen en buiten (bootcamp). Er wordt met ieder niveau rekening gehouden, terwijl de grenzen worden opgezocht, daar waar de groei zit. Ook hier kies je wel of niet mee te doen (vooraf!).

Thema’s voor de Q&A 

  • Gewoontes (waar loop je tegen aan?)
  • Modus & focus (hoe blijf je gericht bezig?)
  • Time management (wat zijn de essenties voor keuzes?)
  • Comfort zone (welke grenzen zijn er om te verleggen?)
  • Mindset (belemmerende & bekrachtigende overtuigingen) 

Verblijf Op De Hamermolen in een 1 persoonskamer (desgewenst met zijn twee!) en er wordt ook een werkruimte ter beschikking gesteld. Er is uitgebalanceerde gezonde voeding.

Aantal Maximaal 7 deelnemers, minimaal 2.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 27 - 31 maart 2023

Het dagritme ziet er tussen 6.00 uur en 22.00 uur ongeveer zo uit, afhankelijk van jouw keuze:
Sport & yoga
Ontbijt & daily standup
Werken
Q&A sessie
Lunch
Werken
Sport, yoga & sauna
Diner
Reflectie en avondprogramma

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Tandarts van de toekomst

Hieronder een videoboodschap, gemaakt in de coronapandemie. Met daarin een visie over en aandacht voor de mogelijkheden die de periode van bezinning brengt en heeft gebracht. Ook nog actueel nu de pandemie achter de rug is....

De poort op de Hamermolen?

'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een drempel als een ballon die je...

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat