Het Doorbraak Proces

De Psychologie van Leiderschap

Het Doorbraak Proces – De Psychologie van Leiderschap is een exclusief programma voor zakelijk en persoonlijk leiderschap.

Deze ervaringsgerichte training biedt informatie, zienswijzen en inzichten om direct concreet toe te passen. Heldere keuzes rondom leiderschap, zakelijke initiatieven, loopbaan en tijdsbesteding. Deze training daagt leiders en professionals uit om over grenzen of kaders te kijken en vooral ook over te gaan tot actie. Je komt er achter wat de Truman-show, de Matrix en Groundhog Day met elkaar en met jou te maken hebben.

Het intellectuele, sociale, emotionele en fysieke brein wordt aangesproken. Effect is een scherpzinnig en subtiel bewustzijn, een sterk gevoel van persoonlijke kracht.

“Iemand kan geen groter meesterschap hebben dan meesterschap over zichzelf.”Leonardo da Vinci

Aan De Doorbraak van Bezuur & Van der Wind hebben velen meegedaan sinds 2003. Het Doorbraak Proces is doorontwikkeld in de Psychologie van Leiderschap. Het is voor deelnemers een unieke beleving: ondogmatisch, luchtig en toch diepgaand. Je gaat ongelofelijk lachen en je gaat ook uitvinden hoe diep het konijnenhol is en wat het orakel je te melden heeft. Voor velen een life- en game changer.

Het programma gaat terug naar de kern, de basis en het verborgen potentieel. Concrete zakelijke resultaten voor leiders, ondernemers en professionals op het vlak van visie, strategie, leidinggeven, invloed en adviesprocessen. Je krijgt inzicht in de psychologie van leiderschap, menselijk gedrag individueel, in relaties en groepen en de spanningen tussen individueel en organisatiebelang.

Er ontstaat inzicht in je belangrijkste waarden en overtuigingen en de effecten daarvan op je gedrag en omgeving. Heldere en duidelijke communicatie, effectief omgaan met feedback en conflicten. Doorbreken van impasses in werk en relaties. In dit traject ervaar je wat daadwerkelijk nodig is om een nieuwe sterke leider in deze tijd te zijn.

Wat je gaat leren:

  • Het vergroten van je eigen instrumenten als leider en inzicht in effect van je handelen
  • Inzicht in groepsdynamiek en teamsamenwerking
  • Verbinding met je passie zodat je werk en leven (weer) een avontuur is
  • Een hernieuwde focus op waar je goed in bent en vooral waar je blij van wordt
  • Inzicht in de relatie tussen vertrouwen, macht, autoriteit en invloed
  • Het toepassen van sterk leiderschap, op een manier die voor jou echt is en gebaseerd op je eigen waarden
  • Veel meer doen in minder tijd en ruimte krijgen doordat je weet waarmee je moet stoppen
Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 31 januari - 3 februari 2024

Alles begint met inspiratie, met de wil, de wens, de droom, het verlangen om jezelf maximaal te ontwikkelen. Soms vanuit een probleem, soms vanuit nieuwsgierigheid. ‘Je oude brein is niet in staat oude problemen op te lossen’. Daarvoor is een injectie van kennis, ervaringen en inzichten nodig.
Praktische informatie
Het Doorbraak Proces – Psychologie van Leiderschap is van dinsdagavond 20.00 uur tot zaterdagmorgen 9.00 uur. Je verblijft op De Hamermolen. Het programma is uitgebalanceerd van ’s morgens vroeg tot in de avond. Vooraf krijg je een uitgebreide intake, als voorbereiding. Na afloop zijn er 2 (online) bijeenkomsten voor integratie.

'Zelfs nu - na 10 jaar - is de Doorbraak voor mij een onvervalste lifechanger gebleken, in positieve zin!'

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Hamermolen verpulvert vaste patronen

Klik voor Interview in de Stentor 

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...

Action without focus drains fulfillment

Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag kan een boeiende verschuiving van het...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat