High Performance Academy

Alleen voor diamantslijpers

Start 2023!

De High Performance Academy is een exclusieve alumniclub voor de eeuwige student. Voor mensen die niets voor lief nemen en altijd blijven leren omdat ze willen groeien én hun omgeving willen laten groeien. Van good to great. De High Performance Academy is een broedplaats van gelijkgestemden die willen groeien en begrijpen dat je daarvoor een denktank nodig hebt. Het is voor degenen die al eerder een stap hebben gezet. Niet omdat je nooit tevreden bent, maar omdat je geniet van het continu slijpen van de diamant. Pure innovatie 1.618.

De High Performance Academy is een mysterieschool voor iedereen die geen genoegen neemt met middelmatigheid. Het is een tribe, een denktank die elkaar scherp houdt en aanzet tot verbetering. Een groep van mensen die zich omringd met de grootste leermeesters uit allerlei hoeken. Het is het slijpen van de diamant aan alle vlakken. The quest for high performance habits. Voor degenen die ons daarvan kennen: het beste van What’s New 4 Me, Masterclass Tandheelkunde en de leiderschapsprogramma’s voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Van vakmanschap en leiderschap naar meesterschap.

Praktische informatie

De rode draad voor iedereen is de 2 maandelijkse bijeenkomsten van donderdagavond tot vrijdag einde dag, begeleid door Bezuur & Van der Wind en soms een gastspreker. Op deze dagen staat steeds een ander thema centraal, terwijl er ook altijd een effectief ritme is met uitwisselen en een energiegevende balans in de dag. Er wordt kennis en ervaring gedeeld, over nieuwe trends, inzichten, bevrijdende wijsheid, theorie en praktijk.

Er wordt een modulair curriculum gevormd op individuele basis aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen. Deze modules zijn facultatief (dat kan een Escape Journey of Business Boost Retraite zijn, een paar persoonlijke coachingsgesprekken of een Partner Retraite, maar ook een training elders) en worden vooraf met je afgesproken, maar kunnen ook tussentijds worden bijgesteld. Het gaat er om dat we uitvinden wat voor jou nodig is voor maximale groei dit jaar. Jouw leerdoelen zijn je leidraad.

De aftrap is een TWEE DAAGAS MIDSUMMER EVENT op 23 en 24 juni 2023! Hierin zetten we de turbo aan waarop we na de zomer gaan door cruisen. Meld je aan om aan te haken en op de hoogte te blijven.

De vervolgplanning komt binnenkort (voor na de zomer).

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 23 - 24 juni 2023

Constant And Neverending Improvement

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Escape Journey – Leiderschap en team test

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van meerdere dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Je wordt als team en individu getest in een bijzondere reis met meerdere Escape Rooms en niveaus op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Interview Nico Bezuur

https://issuu.com/frankecommunications/docs/interview-nico-bezuur--bedrijfsstrateeg-en-motivat
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat