High Performance Academy

Nieuw bij Bezuur & Van der Wind

Nieuw in 2022

De High Performance Academy is een exclusieve alumniclub voor de eeuwige student. Voor mensen die niets voor lief nemen en altijd blijven leren omdat ze willen groeien én hun omgeving willen laten groeien. Van good to great. De High Performance Academy is een broedplaats van gelijkgestemden die willen groeien en begrijpen dat je daarvoor een denktank nodig hebt. Het is voor degenen die al eerder een stap hebben gezet. Niet omdat je nooit tevreden bent, maar omdat je geniet van het continu slijpen van de diamant. Pure innovatie 1.618.

De High Performance Academy is een mysterieschool voor iedereen die geen genoegen neemt met middelmatigheid. Het is een tribe, een denktank die elkaar scherp houdt en aanzet tot verbetering. Een groep van mensen die zich omringd met de grootste leermeesters uit allerlei hoeken. Het is het slijpen van de diamant aan alle vlakken. The quest for high performance habits. Voor degenen die ons daarvan kennen: het beste van What’s New 4 Me, Masterclass Tandheelkunde en de leiderschapsprogramma’s voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Van vakmanschap en leiderschap naar meesterschap.

Praktische informatie

De rode draad voor iedereen is de 2 maandelijkse bijeenkomsten van donderdagavond tot vrijdag einde dag, begeleid door Bezuur & Van der Wind en soms een gastspreker. Op deze dagen staat steeds een ander thema centraal, terwijl er ook altijd een effectief ritme is met uitwisselen en een energiegevende balans in de dag. Er wordt kennis en ervaring gedeeld, over nieuwe trends, inzichten, bevrijdende wijsheid, theorie en praktijk.

Er wordt een modulair curriculum gevormd op individuele basis aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen. Deze modules zijn facultatief (dat kan een Escape Journey of Business Boost Retraite zijn, een paar persoonlijke coachingsgesprekken of een Partner Retraite, maar ook een training elders) en worden vooraf met je afgesproken, maar kunnen ook tussentijds worden bijgesteld. Het gaat er om dat we uitvinden wat voor jou nodig is voor maximale groei dit jaar. Jouw leerdoelen zijn je leidraad.

Elke 2 maandelijkse dag start op donderdagavond 20.00 uur en eindigt op de vrijdag om 17.00 uur. Voorlopige data voor 2022: 8 april, 3 juni, 5 juli, 9 september, 14 oktober, 2 december.

Heb je interesse? Meld je dan vast vrijblijvend aan, dan sturen we meer informatie en houden we je op de hoogte over de startdatum.

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 8 april 2022

No gallery template found!

Constant And Neverending Improvement

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...

Nieuw in 2022: High Performance Academy

Al lang zit het in ons brein en hart. Het verlangen en de ambitie om een vorm te vinden voor een denktank van echte strijders voor groei. Er werd ook steeds om gevraagd. En de tijd is er klaar voor dat het nu begint te ontstaan! De High Performance Academy is voor de...

De poort op de Hamermolen?

'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een drempel als een ballon die je...
Share This