High Performance Academy

Voor diamantslijpers

Start januari 2024

De High Performance Academy is een exclusieve alumniclub voor de eeuwige student. Voor mensen die niets voor lief nemen en altijd blijven leren omdat ze willen groeien én hun omgeving willen laten groeien. Van good to great. De High Performance Academy is een broedplaats van gelijkgestemden die willen groeien en begrijpen dat je daarvoor een denktank nodig hebt. Het is voor degenen die al eerder een stap hebben gezet. Niet omdat je nooit tevreden bent, maar omdat je geniet van het continu slijpen van de diamant. Pure innovatie 1.618.

De High Performance Academy is een plek voor iedereen die geen genoegen neemt met middelmatigheid. Het is een tribe, een denktank die elkaar scherp houdt en aanzet tot verbetering. Een groep van mensen die zich omringd met de grootste leermeesters uit allerlei hoeken. Het is het slijpen van de diamant aan alle vlakken. The quest for high performance habits. Voor degenen die ons daarvan kennen: het beste van What’s New 4 Me, Masterclass Tandheelkunde en de leiderschapsprogramma’s voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Van vakmanschap en leiderschap naar meesterschap.

Praktische informatie

De rode draad voor iedereen is de 2 maandelijkse bijeenkomsten van donderdagavond tot vrijdag einde dag, begeleid door Bezuur & Van der Wind en soms een gastspreker. Op deze dagen staat steeds een ander thema centraal, terwijl er ook altijd een effectief ritme is met uitwisselen en een energiegevende balans in de dag. Er wordt kennis en ervaring gedeeld, over nieuwe trends, inzichten, bevrijdende wijsheid, theorie en praktijk.

Onderdeel van de academy is een strippenkaart met 4 exclusieve persoonlijke coachingsgesprekken en 4 online Q&A bijeenkomsten.

Er wordt een modulair curriculum gevormd op individuele basis aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen. Deze modules zijn facultatief (dat kan een Escape Journey of Business Boost Retraite zijn, een paar persoonlijke coachingsgesprekken of een Partner Retraite) en worden vooraf met je afgesproken, maar kunnen ook tussentijds worden bijgesteld. Het gaat er om dat we uitvinden wat voor jou nodig is voor maximale groei dit jaar. Jouw leerdoelen zijn je leidraad.

De aftrap is januari 2024. Hierin zetten we de turbo aan waarop we na de zomer gaan door cruisen. Meld je aan om aan te haken en op de hoogte te blijven.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 26 januari 2024

Constant And Neverending Improvement

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Proeverij Groepsdynamiek

Leuk en goed werkend concept voor management en directieteams. Voor teams waar het idee is dat er wat is vastgelopen en er heldere blik en zicht processen nodig is. Dit programma wordt op maat aangeboden in een workshop van een dag. Door een proeverij van...

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!

Recharge

In een tijd van een veelheid aan keuzes is het goed je eens terug te trekken om op te laden. Voor een weekend waarin niets moet en je wel bezig bent met de vragen die spelen voor jou. Een paar dagen voor jezelf waarin je je onder laat dompelen met inspiratie,...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat