Maatwerk

Waar wil jij mee stoppen?

Met ruim 25 jaar ervaring in het organisatie advies vak, interim management, ondernemerschap en verandermanagement begeleiden we uw team of organisatie naar een volgende stap. Vanuit inhoud waar het kan (op organisatie- en procesvlak) en vanuit proces en cultuur.

We werken met praktijkhouders, ondernemers, leiders, directies en hun managementteams om te komen tot daadwerkelijke omslag. Dat zegt natuurlijk iedereen. Wat ons kenmerkt is dat wij niet de moeilijke of juist dappere gesprekken schuwen. Maar dat moet je zelf ervaren.

Voor ondernemers die zich bezinnen op het eigenaarschap van hun praktijk of onderneming en daarin overwegen hun team daarin te betrekken hebben we nu de Participatie Retraite. Hierin onderzoek je wat de ambities, overwegingen, waarden en overtuigingen zijn van de potentiële mede-eigenaren en op welke manier dat het beste ingevuld kan worden.

Wat we ambiëren: wij herkennen en benoemen na diagnose en analyse daadwerkelijke pijnpunten die de verandering wellicht al lange tijd in de weg staan. De 3 eenheid van creatie – instandhouding – destructie, is hierbij altijd in ons achterhoofd. Om iets nieuws te beginnen is het vaak nodig ook ergens mee te stoppen.

Onze blik naar teams en organisaties is altijd systemisch. We kijken naar het geheel en de onderlinge samenhangen. Waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Staat u hiervoor open, neem dan contact op voor een open en inzichtelijk gesprek, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan gemakkelijk via een online afspraak boeken. Wij komen ook met plezier naar u toe.

We hebben voor executives de mooie exclusieve individuele Turn Around Retraite, voor teams de Escape Journey en om met anderen te sparren en bezinnen bijvoorbeeld de Business Boost Retraite. Dit alles doen wij ook op maat voor uw bedrijf of team. De Proeverij Groepsdynamiek geeft een inkijk in wat er speelt binnen uw team.

Via ons Over ons en Linked In kunt u een kijkje nemen in onze ervaring en netwerk.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: Op afspraak

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Escape Journey – Leiderschap en team test

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van meerdere dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Je wordt als team en individu getest in een bijzondere reis met meerdere Escape Rooms en niveaus op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Interview Intermediair

Nico Bezuur op de cover van van het tijdschrift Intermediair. Nico vervult meerdere rollen zoals docent, life-coach, tandarts, leider, ondernemer en herbergier. Daar is onderzoek naar gedaan over het effect van meerdere rollen in beleven en het effect daarvan. Lees...

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat