Maatwerk Organisatie & Leiderschap

Waar wil jij mee stoppen?

Met ruim 25 jaar ervaring in het organisatie advies vak, interim management, ondernemerschap en verandermanagement begeleiden we uw team of organisatie naar een volgende stap. Vanuit inhoud waar het kan (op organisatie- en procesvlak) en vanuit proces en cultuur.

We werken met praktijkhouders, ondernemers, leiders, directies en hun managementteams om te komen tot daadwerkelijke omslag. Dat zegt natuurlijk iedereen. Wat ons kenmerkt is dat wij niet de moeilijke of juist dappere gesprekken schuwen. Maar dat moet je zelf ervaren.

Nieuw! Proeverij Groepsdynamiek!

Wat we ambiëren: wij herkennen en benoemen na diagnose en analyse daadwerkelijke pijnpunten die de verandering wellicht al lange tijd in de weg staan. De 3 eenheid van creatie – instandhouding – destructie, is hierbij altijd in ons achterhoofd. Om iets nieuws te beginnen is het vaak nodig ook ergens mee te stoppen.

Onze blik naar teams en organisaties is altijd systemisch. We kijken naar het geheel en de onderlinge samenhangen. Waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Staat u hiervoor open, neem dan contact op voor een open en inzichtelijk gesprek, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan gemakkelijk via een online afspraak boeken. Wij komen ook met plezier naar u toe.

We hebben voor executives de mooie exclusieve individuele Turn Around Retraite, voor teams de Escape Journey en om met anderen te sparren en bezinnen bijvoorbeeld de Business Boost Retraite. Dit alles doen wij ook op maat voor uw bedrijf of team.

Via ons Over ons en Linked In kunt u een kijkje nemen in onze ervaring en netwerk.

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: Op aanvraag

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...

Teamtest: Hamermolen Escape Room

Tijdens het kraken van de code worden patronen op persoonlijk en team niveau snel zichtbaar en inzichtelijk gemaakt door de Hamermolen coach en kunt u met het resultaat daarvan verder werken aan uw doelen. Afgelopen jaar ontwikkeld en al diverse keren verzorgd: De...
Share This