Partner Retraite

De Bezuur & Van der Wind Ongeschreven Regels Partner Retraite 

Voor levenspartners EN voor zakenpartners

Voor levenspartners: Het gaat je best goed, maar jullie vragen je ook af hoe het beter, spannender, uitdagender kan. Je bent beide nieuwsgierig naar meer. En ja, je hebt best een idee dat er wat te halen valt. Samen blij en gelukkig, het gaat zo zijn gangetje, terugkerende issues en vicieuze cirkels, raken we elkaar kwijt of wat is er nog meer mogelijk samen?  Hoe kunnen we nog beter verbinden, verdiepen, de spanning er in houden en samen de juiste keuzes maken die voor beiden goed zijn. Allemaal aanleidingen om eens een goed relatie programma te volgen. 

Voor zakenpartners: naast bovenstaande, welke patronen belemmeren ons om weer een mooie stap vooruit te maken, hoe doorbreken we die en wat is nodig om persoonlijk en zakelijk groei te krijgen? Het contract waarmee we gestart zijn, klopt dat nog wel of is er verandering nodig? Welke onbesproken issues liggen er en welke ongeschreven regels in het bedrijf moeten benoemd worden? Afhankelijk van de vraag wordt de partner retraite meer of minder als (exclusief voor de partners) Business Boost Retraite ingestoken.

In onze Partner Retraite hebben we als doel onderwerpen die spelen op een luchtige manier op te pakken en uit te zoeken met de nodige bevrijdende wijsheid. We halen de ongeschreven regels naar boven. En kijken wat wel en niet werkt. Zoals velen bij ons gewend zijn, is afwisseling van serieus naar ontspannen en speels, een gouden formule om zelfinzicht, lekker functioneren en nu ook de relatie naar een hoger niveau te brengen. Het is verfrissend en louterend om onder begeleiding met elkaar diverse onderwerpen levant zijn tegen het licht te houden en op een andere manier bespreekbaar te krijgen.

We werken vanuit een semi gestructureerd programma, met gebruik van de intake, beproefde methoden en technieken en onze eigen ervaringen en relatie dynamiek als levenspartners EN als zakenpartners. Wij streven naar transformatie en bewegen altijd naar het constructieve. We zijn opgeleid in onder meer EFT, dialoog, The Work, Transactionele Analyse, lichaamswerk en familie-opstellingen (systemisch werk). Dit zijn methoden die ook goed werken in onze aanpak.

Praktische informatie

De Partner Retraite is een 3 daags programma.  We houden het klein en exclusief: OF je boekt individueel OF je boekt een groepsretraite waarbij dan maximaal 3 stellen meedoen. Het programma is gestructureerd met ook veel tijd voor elkaar (met en zonder opdrachten samen). Wat in het pakket zit: online een persoonlijke intake, 5 gesprekken van plm. 2 uur (ochtenden en middagen), opdrachten voor eigen uitwerking, 3x yoga & meditatie (in ochtenden voor ontbijt), privé verblijf in diverse ruimtes in eigen tijd, reflectiegesprek na 4 weken.

Je verblijft op De Hamermolen in het Buitenhuisje of De Stuurhut. Voor zakenpartners zijn ook apart 2 losse slaapstudio’s te boeken. Hier is alle rust en ruimte om met elkaar te zijn, maaltijden te genieten, de sauna te gebruiken, een wandeling het bos in te maken en samen of alleen opdrachten uit te voeren. Vooraf doen we een telefonische persoonlijke intake om ons goed te kunnen voorbereiden. 

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 11 februari 2022

11 februari 2022 Valentijnseditie!
Neem even contact op voor meer informatie: een extra verrassend programma op De Hamermolen
Een individueel weekend plannen we altijd op afspraak.
Tijd: donderdagavond 20.00 uur – zondagmiddag rond het middaguur
De prijs voor het hele programma is € 2.450 excl. BTW per stel met 2 coaches (inzet van 1 coach is bespreekbaar).
De prijs voor het verblijf (overnachten en werkruimte) is € 450, excl BTW voor 3 overnachtingen.

 

 

“De meerwaarde in onze relatie is enorm. Onze communicatie is beter en effectiever, we kunnen beter kritiek geven en ontvangen en we zijn in staat elkaar te stimuleren en uit te dagen.”

No gallery template found!

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Interview Nico Bezuur

https://issuu.com/frankecommunications/docs/interview-nico-bezuur--bedrijfsstrateeg-en-motivat

De poort op de Hamermolen?

'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een drempel als een ballon die je...

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...
Share This