RelatieRetraite en PartnerRetraite

Relatieretraite - Partnerretratie

Voor levenspartners EN voor zakenpartners

RelatieRetraite voor levenspartners: Het gaat je best goed, maar jullie vragen je ook af hoe het beter, spannender, uitdagender kan. Je bent beide nieuwsgierig naar meer. En ja, je hebt best een idee dat er wat te halen valt. Samen blij en gelukkig, het gaat zo zijn gangetje, terugkerende issues en vicieuze cirkels, raken we elkaar kwijt of wat is er nog meer mogelijk samen?  Hoe kunnen we nog beter verbinden, verdiepen, de spanning er in houden en samen de juiste keuzes maken die voor beiden goed zijn. Allemaal aanleidingen om eens een goed relatie programma te volgen. 

PartnerRetraite voor zakenpartners: naast bovenstaande, welke patronen belemmeren ons om weer een mooie stap vooruit te maken, hoe doorbreken we die en wat is nodig om persoonlijk en zakelijk groei te krijgen? Het contract waarmee we gestart zijn, klopt dat nog wel of is er verandering nodig? Welke onbesproken issues liggen er en welke ongeschreven regels in het bedrijf moeten benoemd worden? Afhankelijk van de vraag wordt de partner retraite meer of minder als (exclusief voor de partners) Business Boost Retraite ingestoken.

In onze Relatie / Partner Retraite hebben we als doel onderwerpen die spelen op een luchtige manier op te pakken en uit te zoeken met de nodige bevrijdende wijsheid. We halen de ongeschreven regels naar boven. En kijken wat wel en niet werkt. Zoals velen bij ons gewend zijn, is afwisseling van serieus naar ontspannen en speels, een gouden formule om zelfinzicht, lekker functioneren en nu ook de relatie naar een hoger niveau te brengen. Het is verfrissend en louterend om onder begeleiding met elkaar diverse onderwerpen levant zijn tegen het licht te houden en op een andere manier bespreekbaar te krijgen.

We werken vanuit een semi gestructureerd programma, met gebruik van de intake, beproefde methoden en technieken en onze eigen ervaringen en relatie dynamiek als levenspartners EN als zakenpartners. Wij streven naar transformatie en bewegen altijd naar het constructieve. We zijn opgeleid in onder meer EFT, dialoog, The Work, Transactionele Analyse, lichaamswerk en familie-opstellingen (systemisch werk). Dit zijn methoden die ook goed werken in onze aanpak.

Praktische informatie

De Relatie / Partner Retraite is een 3 daags programma.  We houden het klein en exclusief: OF je boekt individueel OF je boekt een groepsretraite waarbij dan maximaal 3 stellen meedoen. Het programma is gestructureerd met ook veel tijd voor elkaar (met en zonder opdrachten samen). Wat in het pakket zit: online een persoonlijke intake, 5 gesprekken van plm. 2 uur (ochtenden en middagen), opdrachten voor eigen uitwerking, 3x yoga & meditatie (in ochtenden voor ontbijt), privé verblijf in diverse ruimtes in eigen tijd, reflectiegesprek na 4 weken.

Je verblijft op De Hamermolen. Hier is alle rust en ruimte om met elkaar te zijn, maaltijden te genieten, de sauna te gebruiken, een wandeling het bos in te maken en samen of alleen opdrachten uit te voeren. Vooraf doen we een telefonische persoonlijke intake om ons goed te kunnen voorbereiden. 

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 20 - 23 april 2023

Een partner retraite plannen we altijd op afspraak, tenzij we een algemeen weekend geven met 3 stellen. Mail even voor de planning.

 

Praktische informatie

Donderdagavond 20.00 uur – zondagmiddag rond het middaguur.

 

“De meerwaarde in onze relatie is enorm. Onze communicatie is beter en effectiever, we kunnen beter kritiek geven en ontvangen en we zijn in staat elkaar te stimuleren en uit te dagen.”

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat