Turn Around Retraite

Exclusieve Retraite

Als top-executive, medisch specialist, kunstenaar, ambachtsman, ouder of bekende nederlander wil je er even helemaal uit. Je hebt bijvoorbeeld een belangrijk besluit te nemen, waarbij je niet over 1 nacht ijs gaat en waarbij je een onafhankelijke vertrouwenspersoon nodig hebt. Door de waan van de dag kom je niet toe om de wijsheid aan te boren die je al in je hebt met al je ervaring en kennis. Ook mis je een klankbord daarin. Iemand die op niveau zowel zakelijk als persoonlijk met doorleefde ervaring kan sparren met je. Je hebt daarbij geen behoefte aan pottenkijkers. Discretie is namelijk essentieel.

De Hamermolen als kuuroord voor ziel en zaligheid is een fijne plek om je eens even helemaal terug te trekken uit je dagelijkse leven, om hiermee een turnaround in denken en doen te verkrijgen. En van hieruit bevrijdende keuzes te maken. Bezuur & Van der Wind zijn ervaren en doortastend. Nemen geen blad voor de mond en deinzen voor geen thema terug.

Je komt in het dagritme van De Hamermolen, met Miracle Morning, natuur, stilte, bezinning, werken aan je droom en ideaal en te nemen besluiten. Leiderschapsretraite pur sang. Mooie verdiepende gesprekken met eigenaren en eventueel andere retraite deelnemers. Vitale voeding. En alle tijd voor eigen bezinning of creatie.

Je verblijft 3 of 5 dagen op De Academie. Plan online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: 27 - 31 maart 2023

Kuuroord voor ziel en zaligheid

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Interview Nico Bezuur

https://issuu.com/frankecommunications/docs/interview-nico-bezuur--bedrijfsstrateeg-en-motivat

Het ‘waarom’ van je bedrijf of praktijk

Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven! Heb je zin om te sparren hierover voor je praktijk of ondernerneming of team, laat het ons even weten!

Podcast met Nico Bezuur

De inspanningsloze praktijk In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot...
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat