Turn Around Retraite

Ook wel de Exclusieve Retraite.

Als top-executive wil je er even helemaal uit. Je hebt bijvoorbeeld een belangrijk besluit te nemen, waarbij je niet over 1 nacht ijs gaat en waarbij je een onafhankelijke vertrouwenspersoon nodig hebt. Door de waan van de dag kom je niet toe om de wijsheid aan te boren die je al in je hebt met al je ervaring en kennis. Ook mis je een klankbord daarin. Iemand die op niveau zowel zakelijk als persoonlijk met doorleefde ervaring kan sparren met je. Je hebt daarbij geen behoefte aan pottenkijkers.

De Hamermolen als kuuroord voor ziel en zaligheid is een fijne plek om je eens even helemaal terug te trekken uit je dagelijkse leven, om hiermee een turnaround in denken en doen te verkrijgen. En van hieruit bevrijdende keuzes te maken.

Je komt dan in het dagritme van De Hamermolen, met Miracle Morning, natuur, stilte, bezinning, werken aan je droom en ideaal en te nemen besluiten. Mooie verdiepende gesprekken met eigenaren en gasten. Vitale voeding. En alle tijd voor eigen bezinning of creatie. We maken het programma echter afgestemd op jouw agenda en doelen.

Plan online een afspraak om met Nico of Willy de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven
Naam*
Maak een keuze
Algemene Voorwaarden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Datum: in overleg

Kuuroord voor ziel en zaligheid

Academie voor Meesterschap - Bezuur & van der Wind

Proeverij Groepsdynamiek

Leuk en goed werkend concept voor management en directieteams. Voor teams waar het idee is dat er wat is vastgelopen en er heldere blik en zicht processen nodig is. Dit programma wordt op maat aangeboden in een workshop van een dag. Door een proeverij van...

De poort op de Hamermolen?

'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een drempel als een ballon die je...
Share This