Van papier naar bevrijdende wijsheid

door | nov 11, 2020 | Meer over ons

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven.

Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke en zakelijke geschriften, nadat belemmeringen zijn getransformeerd tot bekrachtigende waarden.

De Hamermolenaren Nico Bezuur en Willy van der Wind geloven in inzicht, richting en resultaat. Hoe meer je ziet, hoe meer je ziet dat er is te zien.

De Academie maakt dan ook gebruik van de kracht van het stromende water van de beek uit het sprengenlandschap en gaat regelmatig op pad naar de bron, het ontstaan van de beek. De bron staat symbool voor de kern van de zaak.

De kristalheldere bron wijst naar nieuwe wegen vol inspiratie, innovatie en creativiteit echter herinnert ons aan zorgzaamheid voor mens en planeet.

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie. Het resultaat is de Academie voor Meesterschap. Een Mysterieschool en retraite-oord. Een oase voor bezinning en groei.

Alle ruimtes van de gebruikte locatie De Hamermolen staan ten dienste van de inhoud voor het faciliteren van retraites en programma’s op het pad van vakmanschap en meesterschap. Het is daarmee een plek voor iedereen die met ontwikkeling en innovatie bezig is, dan wel wil groeien met de benodigde inspiratie: directeuren, ondernemers, leiders, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers.

Kijk en lees verder onder de diverse kopjes om meer over de visie, filosofie en de Hamermolenaren zelf te weten te komen.

Meer weten

  • Geef hier aan wat je precies graag ontvangt!

Lees ook:

Recharge

Recharge

In een tijd van een veelheid aan keuzes is het goed je eens terug te trekken om op te laden. Voor een weekend waarin niets moet en je wel bezig bent met de vragen die spelen voor jou. Een paar dagen voor jezelf waarin je je onder laat dompelen met inspiratie,...

Lees meer
Het voortbestaan van je onderneming

Het voortbestaan van je onderneming

David Attenborough lanceert op zijn 93e een nieuwe grootscheepse documentaire, waarvan hij zelf zegt dat het misschien wel zijn belangrijkste werk ooit is. Recent heeft hij op zijn 96e zijn laatste serie op locatie gemaakt (volgens de pers althans, volgens zijn...

Lees meer
Tandarts van de toekomst

Tandarts van de toekomst

Hieronder een videoboodschap, gemaakt in de coronapandemie. Met daarin een visie over en aandacht voor de mogelijkheden die de periode van bezinning brengt en heeft gebracht. Ook nog actueel nu de pandemie achter de rug is....

Lees meer
×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat