Wat wilt u doen of bereiken?

Wat wilt u doen of bereiken?

Het is tijd voor het nemen van nieuwe initiatieven. Mooie bijzondere bijeenkomsten en evenementen die leiden tot daadwerkelijke verandering en ontwikkeling. De vaste ontwerpen hebben misschien een nieuw jasje nodig of een meer moderne uitstraling. Nieuwe ideeën zijn in onze wereld heel hard nodig voor nieuw elan en energie. Er zijn exercities nodig over je bedrijfsplan.

Nieuwe strategieën kunnen ontstaan in een inspirerende omgeving vaak met behulp van een trainer of coach. Het bestuderen van rolmodellen is nodig die het wel goed doen. Wat is hun geheim? Hoe zit de markt in elkaar, waar zitten de bedreiging en waar de kansen? Welke oude diensten zijn nog te gebruiken welke nieuwe moet je bedenken? Wat wordt je nieuwe product, hoe verpak je het, hoe promoot je het en wie worden je partners om het nieuwe gedachtengoed te verspreiden en te verkopen?

Op onze Hamermolen hebben we een inspirerende plek met ruimtes om ongestoord te kunnen brainstormen. Elk ontwerp van het gebruik van de locatie is mogelijk en met ons te bespreken en te bekokstoven. Het is een passie van ons om elke ruimte te transformeren naar de beste omgeving voor uw  doel van de het bezoek.

Vroeger was dit een papierfabriek en nu richten we ons vooral op het op papier krijgen van mooie revolutionaire plannen voor een gouden toekomst.Juist in een tijd waarin het moeilijk is kom je terug bij je werkelijke talenten en herontdek je vaak waar je echt goed en onderscheidend mee bent.

‘Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee optrekt’

Het is dus meer dan belangrijk met wie je een nieuw businessplan maakt: eerst wie dan wat. Zorg dus dat je goede mensen om je heen hebt. Wij kunnen u daarbij helpen met het maken van een plan, het optimale ontwerp van uw ontwikkeldagen of het zoeken van de juiste trainers voor uw specifieke doel.

 

 

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

"Follow your dream"

Tijdens een ontdekkingsreis van een maand ontdekten molenaars Nico en Willy de ware sleutels van hun missie. Een van de hoogtepunten was het beklimmen van de Sri Pada: een heilige berg in Sri Lanka. Voor zowel het boeddhisme, als het als christendom, de islam en het...

Een poort op de Hamermolen?

Een poort op de Hamermolen? 'Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis' zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog...je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een...

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This