Wat wilt u doen of bereiken?

Wat wilt u doen of bereiken?

Het is tijd voor het nemen van nieuwe initiatieven. Mooie bijzondere bijeenkomsten en evenementen die leiden tot daadwerkelijke verandering en ontwikkeling. De vaste ontwerpen hebben misschien een nieuw jasje nodig of een meer moderne uitstraling. Nieuwe ideeën zijn in onze wereld heel hard nodig voor nieuw elan en energie. Er zijn exercities nodig over je bedrijfsplan.

Nieuwe strategieën kunnen ontstaan in een inspirerende omgeving vaak met behulp van een trainer of coach. Het bestuderen van rolmodellen is nodig die het wel goed doen. Wat is hun geheim? Hoe zit de markt in elkaar, waar zitten de bedreiging en waar de kansen? Welke oude diensten zijn nog te gebruiken welke nieuwe moet je bedenken? Wat wordt je nieuwe product, hoe verpak je het, hoe promoot je het en wie worden je partners om het nieuwe gedachtengoed te verspreiden en te verkopen?

Op onze Hamermolen hebben we een inspirerende plek met ruimtes om ongestoord te kunnen brainstormen. Elk ontwerp van het gebruik van de locatie is mogelijk en met ons te bespreken en te bekokstoven. Het is een passie van ons om elke ruimte te transformeren naar de beste omgeving voor uw  doel van de het bezoek.

Vroeger was dit een papierfabriek en nu richten we ons vooral op het op papier krijgen van mooie revolutionaire plannen voor een gouden toekomst.Juist in een tijd waarin het moeilijk is kom je terug bij je werkelijke talenten en herontdek je vaak waar je echt goed en onderscheidend mee bent.

‘Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee optrekt’

Het is dus meer dan belangrijk met wie je een nieuw businessplan maakt: eerst wie dan wat. Zorg dus dat je goede mensen om je heen hebt. Wij kunnen u daarbij helpen met het maken van een plan, het optimale ontwerp van uw ontwikkeldagen of het zoeken van de juiste trainers voor uw specifieke doel.

 

 

Hamermolen-Talk

Nico Bezuur en Willy van der Wind zijn te boeken voor een 'TED-talk' intermezzo of kick-off inspiratie sessie voor uw team of organisatie. Even de neuzen een andere kant op, het brein in de stand van bewustwording, verfrissende nieuwe inzichten: gedachten en ideeen...

Lezing Hamermolenaar Nico Bezuur

Voor “Pieters pappenheimers” Inspirerend extra voor ondernemers Op de dag na Koningsdag had Pieter van de Mosselaar weer eens een van zijn bekende netwerkuitjes georganiseerd, met de drieledige doelstelling van kennis(sen) maken, nieuws en nieuwtjes uitwisselen en een...

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
Share This