Werkruimte huren

Werkruimte huren

De Hamermolen is geheel exclusief of gedeeltelijk te huur voor uw bijzondere evenement en in het bijzonder geschikt voor meerdaagse ontdekkingstrajecten met bijbehorend gebruik van de hotelkamers.

Er zijn 2 trainings- en evenementenruimtes die apart te boeken zijn geruime tijd vooraf: de Droogzolder en de Loods. De andere ruimtes staan als break outs ten dienste van deze 2 ruimtes. Vandaar dat u deze trainingsruimtes ook altijd per dag huurt. Vanaf 2 weken van te voren, OF voor meerdere dagen kunt u ook apart Lab, Studio of Bibliotheek boeken.

Alle break out ruimtes, hotelkamers, restaurant en lounge, zijn ingericht en ontworpen op basis van de inhoud en van wat er moet gebeuren. Daarnaast zijn wij ervaren in het transformeren en inrichten van onze ruimtes tot het meest effectieve decor voor uw activiteit. Als u ons mee neemt in uw doel en wensen, denken en doen wij mee met u.

Klik naar rechts in de menubalk onder Locatie huren voor een overzicht van de ruimtes.

“Start with Why”

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...

"Start with Why"

Tip van de Hamermolenaar! Video Simon Sinek Bekijk deze TED video van 20 minuten en bepaal meteen je eigen Why How en What om je bedrijf de flow van een top-organisatie te geven!
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This