Start with Why

Start with Why

fab|fa-quinscape|

Waarom

Het is adembenemend spannend en mooi werk om binnen en buiten de gewone kaders te experimenteren met mensen en groepen die groeisprongen willen maken.

Wij willen de verbeeldingskracht wakker maken, uitdagen en stimuleren waardoor er nieuwe dromen, idealen en concrete methodes ontdekt worden die mensen in vervoering en beweging zullen brengen. Wij willen daarmee bijdragen aan een verschuiving van behoeften naar een door waarden gedragen economie en maatschappij waar liefde, harmonie en schoonheid de boventoon voeren.

Sufi wijsheid

“Het gaat om de toewijding van ons hart aan het ideaal dat wij aanbidden”

fas|fa-question-circle|

Hoe

‘Home away from home’

We hebben papierfabriek “De Hamermolen” op de Veluwe omgetoverd tot ontdekkingshuis waar de mix van mystiek, passie, schoonheid, creativiteit, originaliteit, wijsheid, kennis, ervaring, successtrategieen en betekenis samenvloeien en bloeien.

We bundelen de krachten van echte helden, idealisten en realisten in ons ‘Hamermolen gilde’, waarvan de leden allen een passie hebben voor perfectie, creatie en zingeving. Een smeltkroes van zeer bijzondere trainers, ontwerpers, kunstenaars, musici, ondernemers, authentieke helden, vrijdenkers en pioniers die op een niet eerder vertoonde wijze experimenteren met onze gasten.

Het is deze mix van locatie, meesterschap en bevrijdende wijsheid die de alchemie veroorzaakt bij de bezoekers/deelnemers op De Hamermolen.

fas|fa-heart|

Wat

‘Academie voor Meesterschap’ Zakelijk en persoonlijk experimenteren en ontdekken Escape Journey Meesterschap deel 1 De Doorbraak Meesterschap deel 2 Beautiful Mind Meesterschap deel 3 Delightful Life Open inschrijving trainingen Retraite Platform voor pure innovatie Inspirerende tips en blogs Turnaround Retraite Activiteiten als energizers Trainingen voor Meesterschap Miracle Mystery Morning Lunchen met de Hamermolenaar Design your future Hoe word ik een levenskunstenaar Hamermolen gilde Ochtendmeditatie en Yoga Diner Pensant Dansen en zingen Klein theater DJ ‘Mystique’ Bare feet dancing Authentieke stem De vijf ritmes dansen ‘Het Labyrint’ lopen Shake the snake Kundalini meditatie Gongbad en klankschaal therapie Mysterie school Jeugdopleiding Disco Silent, Barefoot Lezingen Beeldhouwen en Muziek maken Biologische markt

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Tip van de Hamermolenaar

"Action without focus drains fulfillment" Jim Collins (Good to Great) beschrijft behulpzaam de drie cirkels Passie Talenten en Economische brandstof om tot je purpose of missie te komen. Komt overeen met grootste deel van dit format. Het toevoegen van de vierde vraag...

Escape Journey – Ultieme leiderschapstest

Escaperooms zijn natuurlijk razend populair. Een Escapejourney van twee dagen vind je nergens behalve op de Hamermolen. Van donderdagavond tot zaterdagmorgen word je getest in een Journey op je persoonlijke en zakelijke fundamenten.

Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven. Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke...
Share This