Start with Why

Waarom

‘Omdat het werkt’

Het is adembenemend spannend en mooi werk om binnen en buiten de gewone kaders te experimenteren met mensen en groepen die groeisprongen willen maken.

Wij maken de verbeeldingskracht wakker, dagen uit en stimuleren waardoor er nieuwe dromen, idealen en concrete methodes ontdekt worden die mensen in vervoering en beweging brengen.

Wij dragen daarmee bij aan een verschuiving van behoeften naar een door waarden gedragen economie en maatschappij waar liefde, harmonie en schoonheid de boventoon voeren.

Sufi wijsheid

“Het gaat om de toewijding van ons hart aan het ideaal dat wij aanbidden”

Hoe

‘Home away from home’

We hebben papierfabriek “De Hamermolen” op de Veluwe omgetoverd tot ontdekkingshuis waar de mix van mystiek, passie, schoonheid, creativiteit, originaliteit, wijsheid, kennis, ervaring, successtrategie, psychologie en betekenis samenvloeien en bloeien.

We bundelen de krachten van echte helden, idealisten en realisten in ons ‘Hamermolen gilde’, waarvan de leden allen een passie hebben voor perfectie, creatie en zingeving. Een smeltkroes van zeer bijzondere trainers, ontwerpers, kunstenaars, musici, ondernemers, authentieke helden, vrijdenkers en pioniers die op een niet eerder vertoonde wijze experimenteren met onze gasten.

Het is deze mix van locatie, meesterschap en bevrijdende wijsheid die de alchemie veroorzaakt bij de bezoekers van De Hamermolen.

Wat

‘Academie voor Meesterschap’

Zakelijk en persoonlijk

Experimenteren en ontdekken
Platform voor pure innovatie
Inspirerende tips en blogs
Multidimensioneel

Mediation

Coaching & Advies

Retraites

Miracle Morning

Hamermolen Tribe
Workation
Diner Pensant
Improvisatietheater
DJ ‘Mystique’
Stembevrijding
Systemisch werk
Labyrinth
Ijsbad 
Gongbad
Mysterie school
Yoga

Lezingen
Vitale voeding

×

Kunnen we je ergens mee helpen?
Klik op de foto voor Whatsapp - of stuur een E-mail

× Chat