Start with Why

Waarom

 

Het is adembenemend spannend en mooi werk om binnen en buiten de gewone kaders te experimenteren met mensen en groepen die groeisprongen willen maken.

Wij maken de verbeeldingskracht wakker, dagen uit en stimuleren waardoor er nieuwe dromen, idealen en concrete methodes ontdekt worden die mensen in vervoering en beweging brengen.

Wij dragen daarmee bij aan een verschuiving van behoeften naar een door waarden gedragen economie en maatschappij waar liefde, harmonie en schoonheid de boventoon voeren.

Sufi wijsheid

“Het gaat om de toewijding van ons hart aan het ideaal dat wij aanbidden”

Hoe

‘Home away from home’

We hebben papierfabriek “De Hamermolen” op de Veluwe omgetoverd tot ontdekkingshuis waar de mix van mystiek, passie, schoonheid, creativiteit, originaliteit, wijsheid, kennis, ervaring, successtrategie, psychologie en betekenis samenvloeien en bloeien.

We bundelen de krachten van echte helden, idealisten en realisten in ons ‘Hamermolen gilde’, waarvan de leden allen een passie hebben voor perfectie, creatie en zingeving. Een smeltkroes van zeer bijzondere trainers, ontwerpers, kunstenaars, musici, ondernemers, authentieke helden, vrijdenkers en pioniers die op een niet eerder vertoonde wijze experimenteren met onze gasten.

Het is deze mix van locatie, meesterschap en bevrijdende wijsheid die de alchemie veroorzaakt bij de bezoekers/deelnemers op De Hamermolen.

Wat

‘Academie voor Meesterschap’

Zakelijk en persoonlijk experimenteren en ontdekken
Escape Journey
Het Doorbraakproces
Beautiful Mind
Delightful Life
Partner Retraite
Platform voor pure innovatie
Inspirerende tips en blogs
Turnaround Retraite
Multidimensioneel
Trainingen voor Meesterschap
Miracle Morning

BusinessBoost

Hoe word ik een levenskunstenaar

Hamermolen Tribe
Workation Helweek
Diner Pensant
Improvisatietheater
DJ ‘Mystique’
Stembevrijding
Systemisch werk
Labirinth
Ijsbad 
Gongbad
Mysterie school
Yoga – Lezingen
Vitale voeding

Share This